AfterDawn: IT-alan uutiset

PSP:n hinta laski Yhdysvalloissa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 4.4.2007 22:43 Kommentteja (11)

PSP:n hinta laski Yhdysvalloissa Sony on laskenut PlayStation Portable -käsikonsolin hintaa kolmellakymmenellä dollarilla Yhdysvalloissa ja konsolin uusi hinta on noin 170 dollaria. Alennus koskee konsolin Core Pack -versiota, mutta hinnanalennus tulee todennäköisesti vaikuttamaan myös Value Packin hinnoitteluun.
Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Sony alentaa PSP:n hintaa, vaikka laite on ollut markkinoilla jo yli kaksi vuotta. Hinnan alentamisenkin jälkeen PSP on edelleen kalliimpi kuin Nintendon DS Lite, jonka hinta pyörii noin 130 dollarin tietämillä.

Hinnanalennus ei tullut varsinaisesti yllätyksenä, sillä monet kauppiaat ovat vaatineet hintojen laskemista jo pidemmän aikaa. Valitettavasti hinnanalennus ei ainakaan toistaiseksi koske Eurooppaa, jossa konsolin suositushinta on tällä hetkellä noin 200 euroa.

Hinnanalennusta on pidetty myös lähtölaskentana uudelle PSP:n versiolle ja spekulointien mukaan hintoja alentamalla Sony tyhjentäisi varastojaan ennen uuden PSP-version julkaisemista. Uusi PSP tulee kuitenkin olemaan vain ulkoinen kasvojen kohotus, joten mitään uutta ja mullistavaa ei ainakaan toistaiseksi ole näköpiirissä. Mitään tarkempaa ei ole kuitenkaan vahvistettu, joten mm. konsolin akun kesto saattaa parantua uuden version myötä.

PSP:n lisäksi myös Daxter ja Syphon Filter: Dark Mirror pelien hintaa on alennettu julkaisemalla pelit Greatest Hits -versioina, joiden myyntihinta on noin 20 dollaria.

Lähteet:
Digitoday
Seeking Alpha

Edellinen Seuraava  

11 kommenttia

15.4.2007 2:51

Milloinkahan täällä laske hinnat, kaiketi kun odotellaan niin laskeehan ne mutta aikaa menee.

25.4.2007 3:30

Hinnat laskee parhaiten, kun ostaa kamansa vaikka ebaystä. UK:sta 4GB:n muistikortti PSP:hen maksaa ~35€ postikuluineen. Täällä tuplahinta...että sinne vain tilailemaan. Tyhmät maksaa, kun saa halvemmalla.

35.4.2007 8:04

"Se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka ostaa" ;)

Onhan tuo kyllä, että Eurooppaa sorsitaan aikalailla järjestäensä konsoleiden ja käsikonsoleiden hinnoitteluissa... :F

45.4.2007 10:13
allexx
Inactive

vähän offtopic mut omistan psp:een ja nintendo ds:sän niin kyl toi sonyn psp on paljon parenpi vaik vähän kalliinpi :P

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5.4.2007 @ 10:14

55.4.2007 10:39

Öö...PSP Base packin hintahan on suomessakin 149€.

65.4.2007 11:12

Sain 1 eurolla PSP kun otin Soneran liittymän Gigantista,että repikää siitä huumoria itkuiikat ;)

75.4.2007 12:32

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Supo:
Sain 1 eurolla PSP kun otin Soneran liittymän Gigantista,että repikää siitä huumoria itkuiikat ;)
Ja oot jumissa sen soneran paskan kanssa seuraavat 3 vuotta vaikka hinnat tuplaantuisi niin et voi tehdä mitään. Puhumattakaan että kuukausimaksulla maksat kyllä koko PSP:n hinnan ton 3 vuoden aikana.

85.4.2007 13:39

Juu parasta siinä oli että se tuli Gigantin kautta ja siinä ei ole mitään aikaa mitä pitää olla asiakkaana.Saan nyt vielä jopa 2mb yhteyden samaan hintaan kun maksan nyt 1mb yhteydestä.Jotkut vaan osaa ottaa ja klanhin kaltaisilta otetaan :)

97.4.2007 15:08

nii kerrotko ssaarinen tai joku muu, että mistä saan ~35e 4gb muistarin? laita vaikka linkki :)107.4.2007 16:15

Tässä ebay.co.uk:ssa olevia memory stick pro duoja. Kaveri tilasi tuolta ja tavara lähti Hong Kongista asti. ~35€ kaikkine kuluineen. Vielä nähtävänä miten tulee tullista läpi.

Ebay.co.uk

117.4.2007 16:31

ok kiittiTämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto