AfterDawn: IT-alan uutiset

Innovaatiokilpailun voittajat valittu

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 6.2.2007 06:40 Kommentteja (14)

Innovaatiokilpailun voittajat valittu Viime vuonna avasimme kaikille käyttäjillemme avoimen kilpailun, jossa haimme luovia ideoita sivustomme kehittämiseksi. Kilpailu päättyi vuodenvaihteessa ja saldoksi tuli lähes 500 osallistujaa ja lähes kaksi tuhatta ideaa sivuston parantamiseksi. Jotkut ehdotuksista olivat hyviä, osa kehnoja ja muutamat aivan loistavia.
Vaikeinta oli valita hyvien ehdotusten joukosta ne, jotka olivat todella "erilaisia" eli joista näki, että ehdotuksen lähettäjä oli ajatellut sivuston kehittämistä ns. laatikon ulkopuolelta, eli ei keskittynyt olemassa olevien toimintojen viilaamiseen, vaan ehdotti rohkeasti jotain täysin uutta ja joskus myös uraauurtavaa. Kaiken pähkäilyn jälkeen, uskomme, että valitut voittajat ovat juurikin ne oikeat ehdotukset.

Kilpailun pääpalkinnon voittaa käyttäjämme lawndog, joka saa palkinnokseen 1500 euroa käteistä. Muut, lohdutuspalkinnon saajat ovat: chopper, bulfrog15, Dfram, pahis, bscd, kiiveri ja gwendolin. Heille palkinnoksi napsahtaa "AfterDawnin yllätyspaketti".

Kilpailun ehdotuksissa oli mukana paljon sellaista, jota olimme itsekin ajatelleet vuosien saatossa sivuillemme lisättäväksi, mutta toki samojen ajatusten kuuleminen myös ulkopuolisilta on aina mielenkiintoista, koska se ainakin kertoo, että kyseisille toiminnoille on selkeästi tarvetta. Sitten ehdotusten mukana tuli myös nippu hieman erikoisempia ehdotuksia. Useat ehdotukset, joissa toivottiin sivuillemme mm. uutisaluetta, aluetta josta voisi ladata videoeditointiin liittyviä ohjelmia sekä keskustelualueita, johtivat viime syksyiseen muutokseen sivuston navigaatiossa, jolloin sivujemme ns. tabit muutettiin erittäin hyvin silmiin osuviksi.

Muista ehdotuksista mainittakoon pyynnöt mainosten poistamiseksi sivuiltamme, sivujen muuttamista lapsiystävällisiksi, galleria-sivujen lisäämisestä sivuillemme tai yhtä omaa suosikkiani, jossa toivottiin AfterDawnilta "alkakaa Suomen suurimmaksi it-sivustoksi". Lisäksi muutamat käyttäjät ehdottivat, että "kun saatte tienattua sivuillanne vielä vähän lisää, voisitte investoida esim. vBulletin -forum-ohjelmistoon" ja tulipa ehdotusten mukana idea AfterDawnin paitojen ja mukien myynnin aloittamisestakin.

Kaikista hassuista ja vähemmän hassuista ehdotuksista huolimatta voidaan sanoa, että kilpailu ja sen sato oli menestys. Ennen kilpailua kooditiimimme ns. to-do -lista oli noin parin työvuoden mittainen, nyt se venähti reilusti yli 3 vuoteen, kun parhaat ideat lisättiin listalle mukaan. Eli homma ei lopu ja uudistuksia tullaan näkemään jatkossa varmasti pitkin vuotta.

Kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille ja onnittelut voittajille!

-Petteri Pyyny
AfterDawn Oy

Edellinen Seuraava  

14 kommenttia

16.2.2007 7:11

Onnittelut kaikille voittajille! Toivottavasti heidän ideoillaan saitti kehittyy vielä entistä paremmaksi :)

26.2.2007 7:18

Lainaus:
"alkakaa Suomen suurimmaksi it-sivustoksi". Lisäksi pari käyttäjää ehdotti, että kun saamme tienattua sivuillamme vielä vähän lisää, voisimme investoida esim. vBulletin -forumohjelmistoon

repesin noille :D

36.2.2007 7:41

Onnea lawndog pääpalkinnosta! Ei mikään pienisumma olekkaan :)

ja muillekin voittajille onittelut!

46.2.2007 7:47

Onnea voittajille :)

56.2.2007 7:58

Onneksi olkoon täältäkin suunnalta voittajille. :-p

66.2.2007 8:11

Uutiskommentointiin on lisätty foorumeista tutut ominaisuudet; uusi editori ja mahdollisuus kätevästi lainata aikaisempia kommentteja.

76.2.2007 10:02

"alkakaa Suomen suurimmaksi it-sivustoksi" on kyllä loistava ehdotus ja toivottavasti tuo josskain vaiheessa keretään toteuttamaan :)

Itse kyllä toivoisin aD:n sisarprojektien yhtenäistämistä AfterDawniin ja sisarprojektien näkyvyyden lisäämistä, eli esim. etusivulle valinta uusista MP3Lizardin kappaleista (samalla tavalla kuin nyt uutiset ja ohjelmat) ja "my:hyn" ja "omaan" lista lempibändeistä jotka löytyvät MP3Lizardista ja vaikkapa e-mail muistutus jos bändiltä tulee uusia kappaleita, samaan tapaan kuin ohjelmat on mahdollista listata. Onhan nuo tuossa oikealla, mutta näkyvyys ei ole paras mahdollinen.

Blasteroids.comin näkyvyttää ei kuitenkaan taideta lisätä, ainakaan suomipuolella. Sikäli kun muistan ettei haluta turhaa valitusta sivuston suomenkielisestä käännöksestä :)

Mutta onneksi olkoon kaikille voittaneille ja saamme varmasti olla kiitollisia niille jotka eivät voittaneet, mutta jättivät varmasti hyviä ideoita, joista saamme jossakin vaiheessa nauttia :)

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.2.2007 @ 10:03

86.2.2007 11:53

Mites muuten sille slogan jutulle kävi?

96.2.2007 14:40
Kalzu90
Inactive

Joo onnea voittajille :)

106.2.2007 15:13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti teppoI:

Itse kyllä toivoisin aD:n sisarprojektien yhtenäistämistä AfterDawniin ja sisarprojektien näkyvyyden lisäämistä, eli esim. etusivulle valinta uusista MP3Lizardin kappaleista (samalla tavalla kuin nyt uutiset ja ohjelmat) ja "my:hyn" ja "omaan" lista lempibändeistä jotka löytyvät MP3Lizardista ja vaikkapa e-mail muistutus jos bändiltä tulee uusia kappaleita, samaan tapaan kuin ohjelmat on mahdollista listata. Onhan nuo tuossa oikealla, mutta näkyvyys ei ole paras mahdollinen.

Jos ja kun tämäntyylisiä uudistuksia alatte toteuttaa, muistakaa yrittää samalla säilyttää etusivun selkeys ettei etusivu "räjähdä" käsiin kun avaa sivuston. Niin ja onnea kaikille voittajille ;)

116.2.2007 15:51

Voihan niitä valintoja karsia niin paljon kuin vain haluaa. Ei kaikkia listoja tarvitse samaan aikaan pitää päällä :)

126.2.2007 16:29

Onnittelut lawndogille ja kaikille muillekkin :) Saas nähdä mitä kaikkea löytyy paketista ;p

136.2.2007 17:31
leksi
Inactive

Onneksi olkoon minunkin puolesta. Olisi täälläkin kyllä löytynyt tuolla 1500€ käyttöö ;).


Intel Pentium4 3.06ghz
Zalman 9500led
Sapphire x1950pro 512mb
1024mb
Fortron 350W
2x Seagate Barracuda 160gb SATA
Logitech g15
Microsoft-Razer Habu

Nokia n93

147.2.2007 18:35

Saisisiko udella, että mitä voittaja ehdotukset olivat? Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää, voisi vaikka seurailla, että missä tahdissa niitä toteutellaan tai toteutetaanko ollenkaan. En ainakaan itse huomannut uutisen mainitsevan kyseisiä ehdotuksia.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung nostaa Galaxy S9:n hintaa – Näin paljon se maksaa Samsung nostaa Galaxy S9:n hintaa – Näin paljon se maksaa (23.2.2018 15:09)
Sunnuntaina esiteltävästä Samsungin Galaxy S9:stä tiedetään jo lähes kaikki tietämisen arvoinen. Muotoilu, tekniikka ja myynnin aloituspäivä ovat olleet jo hyvän tovin tiedossa. Sen sijaan puhelimen ....
5G-läppärit rynnivät markkinoille aiemmin kuin luulitkaan 5G-läppärit rynnivät markkinoille aiemmin kuin luulitkaan (23.2.2018 14:46)
Nokia kokeili aikoinaan millaista kysyntää matkapuhelinverkkoon kytkeytyvällä kannettavalla tietokoneella on. Markkinat eivät reagoineet 3G-yhteydellä varustettuun kannettavaan erityisen hyvin, ....
SIM-kortit halutaan hävittää kokonaan – iSIMit tulevat SIM-kortit halutaan hävittää kokonaan – iSIMit tulevat (23.2.2018 14:36)
Älypuhelimet ovat tiiviisti pakattuja tietokoneita, joissa uusien ominaisuuksien tai suorituskyvyn lisääminen tarkoittaa lähes aina pinta-alan tarvetta muodossa tai toisessa. Tämän takia älypuhelinvalmistajat ....
1 kommentti
WhatsAppin jättänyt perustaja sijoitti kymmeniä miljoonia kilpailevaan viestisovellukseen WhatsAppin jättänyt perustaja sijoitti kymmeniä miljoonia kilpailevaan viestisovellukseen (22.2.2018 22:20)
WhatsApp on maailman suosituin viestisovellus, jonka käyttäjämäärissä lähelle pääsee vain toinen yli miljardin käyttäjän viestin, Facebook Messenger. Molemmat omistaa tietysti Facebook, joka ....
Bloomberg: Apple uudistaa AirPods-kuulokkeita parilla tärkeällä ominaisuudella Bloomberg: Apple uudistaa AirPods-kuulokkeita parilla tärkeällä ominaisuudella (22.2.2018 21:15)
Applen viime vuoden iPhone-julkaisut toivat merkittäviä uudistuksia yhtiön älypuhelinlinjastoon. Monille iPhone X:n näyttö ja käyttöliittymäuudistukset olivat merkittävin uudistus vuosikausiin, ....
1 kommentti

Uutisarkisto