AfterDawn: IT-alan uutiset

PC:n digisovittimet mukaan digiboksitietokantaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 31.7.2006 15:58 Kommentteja (13)

PC:n digisovittimet mukaan digiboksitietokantaan Hiljattain avattu digiboksitietokantamme on kasvanut huikeaa tahtia heti alkuviikkoinaan ja sisältää nyt jo lähes 200 Suomessa myytävää digiboksia teknisine tietoineen. Olemme hieman viilanneet tietokannan ominaisuuksia ja lisäsimme tänään palveluun kategoriakohtaisen haun, jonka avulla voi helposti suodattaa näkyviin haluamansatyyppiset laitteet käyttäjäarvosteluineen.
Olemme lisäksi avanneet uuden laiteryhmän täydentämään jo olemassaolevaa valikoimaa. Uusi laiteryhmä Digisovittimet tietokoneeseen sisältää jatkossa kaikki PC:n digisovittimiksi laskettavat laitteet - riippumatta siitä, kytketäänkö laite USB-väylään vai PCI-välyään.

Toivomme myös käyttäjiltämme aktiivisuutta tietojen ylläpidossa -- tavoite on saada kaikki "ei tiedossa"-merkinnällä varustetut tiedot päivitettyä oikeiksi. Tässä voitte auttaa helposti, sillä jokaisen laitteen tietosivulla on alareunassa linkki Ehdota korjauksia laitteen tietoihin, jonka avulla saamme päivitykset mahdollisimman jouhevasti kantaan mukaan.

Kuten tavallista, palaute on erittäin tervetullutta :-)

Edellinen Seuraava  

13 kommenttia

131.7.2006 16:04

tätä jo odottelinkin kiitos :D

231.7.2006 17:05

Ehdotan, että tuonne lisätään liitäntätavaksi myös PCI Express. Ainakin kahdella DVB-T -virittimellä varustettu Terratec Cinergy 2400i DT (jota myydään kaukosäätimellä ja ilman) käyttää PCI-E x1 -liitäntää.

331.7.2006 17:09

Euphemos: PCI-E lisätty.

431.7.2006 18:34

Hei, miksi pc-digi-kortti tietokannassa on kohta "Tuki DVB -tekstityksille"? Kyseinen ominaisuus EI ole korttiriippuvainen vaan ohjelmistoriippuvainen. Sekä Linux että windows puolella saadaan suurimpaan (linux-puolella rajoittavana tekijänä se että ajureita ei ole tehty) osaan kortteja toimiva dvb- että teletext tekstitys. Lähinnä olisi mielenkiintoista tietää onko kortti tuettuna muillakin käyttöjärjestelmillä kuin windowsilla (esim. mistä linuxin kernelistä lähtien kyseiset dvb-modulit ovat olleet vakiokamaa.) Tietenkin käyttäjien kommentteja kaipailen esim. virittimen herkkyydestä sekä muusta kortin rautapohjaisesta toimivuudesta. (mutta näitähän kertyy varmasti ajanmittaan) Järkeä siinä mielestäni ei ole että annetaan ainoastaan arvosana 1-5 vailla mitään perusteluja. Mutta täytyypä tästä lähteä kirjoittelemaan kommentteja eri korteista. EDIT: Lisäksi ominaisuuslistaan voisi merkitä että kykeneekö kortti purkamaan mpeg2 materiaalia suoraan raudalla aka full feature sekä onko kortissa televisiolle ulostulo.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 31.7.2006 @ 19:01

531.7.2006 19:32

Quote:
Lisäksi ominaisuuslistaan voisi merkitä että kykeneekö kortti purkamaan mpeg2 materiaalia suoraan raudalla aka full feature sekä onko kortissa televisiolle ulostulo.
Eikös nuo ole näytönohjaimen heiniä?

631.7.2006 19:34

huomasinkin tän jo päivällä, lisäks toi haku juttu tuohon on tosi kiva, eihän tästä kun hintaseuranta enää puutu ;D

731.7.2006 21:48

hissukka: Kiitän palautteesta. Poistin tuon DVB-tekstivaihtoehdon kokonaan listalta ja lisäsin nipun uusia optioita, mm. MPEG-2 ja MPEG-4 -rautapurkamisesta sekä analogisen videon sisääntuonnista.

81.8.2006 7:47

Kiitos tästäkin, olen ajatellut tehdä mediamikron joten tuo auttaa asiaa paljon :-)

91.8.2006 13:33

dRD: eikös analogisen videon ulostulo olisi myös järkevä optio sisäänmenon sijaan tai lisäksi. Varsinkin linux pohjaisissa htpc-koneissa käytetään paljon full feature kortteja, joista saadaan kuvaa televisiolle.

102.8.2006 4:09

Digibokseissa ei näy, onko teksti-tv ominaisuutta.

112.8.2006 4:13

Quote:
Digibokseissa ei näy, onko teksti-tv ominaisuutta.
Öööö? Näkyy. Siinä listassa näkyy vain neljä featurea, loput ominaisuudet näkyvät kun menet ko. laitteen tietoihin. Vai mitä tarkoitit?

122.8.2006 8:51

Jep. Mun moka :/

135.8.2006 20:07

No..Mitenhän tuo lisättäisiin.Omaan digisovittimen CLUB3D ZAP-240M,jonka ominaisuuksista kiroan lähinnä sen asennusta. Jostain syystä Windows"hukkaa"laitteen asennuksen joskus ja harmittaa asentaa ohjelmisto uudelleen. Toinen mitä ihmettelen on laitteen tuottama lämpö.On ihme, jos laite kestää vuottakaan ennen poksahtamista. Noin muuten laite workkii ihmeen hyvin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Riittääkö jatkossa huoltajan suostumus WhatsAppin käyttöön? Riittääkö jatkossa huoltajan suostumus WhatsAppin käyttöön? (25.4.2018 15:07)
WhatsApp muutti käyttöehtojaan Euroopan Unionin tulevan tietosuoja-asetuksen mukaiseksi, mutta teki sen hieman isolla kädellä. Jatkossa WhatsAppin ikäraja on 16 vuotta. Nyt netissä onkin ....
2 kommenttia
Gmailin uudet ominaisuudet paljastettiin – Mahdollisuus lähettää tuhoutuvia sähköposteja Gmailin uudet ominaisuudet paljastettiin – Mahdollisuus lähettää tuhoutuvia sähköposteja (25.4.2018 14:43)
Google on esitellyt jättimäisen uudistuksen Gmailiin. Maailman suosituimpiin sähköpostipalveluihin kuuluvan Gmailin käyttöliittymä nykyaikaistuu ja samalla siihen tuodaan joukko uusia ominaisuuksia. ....
Amazon esitteli uuden palvelun – Tilaa tavaraa nettikaupasta auton takakonttiin Amazon esitteli uuden palvelun – Tilaa tavaraa nettikaupasta auton takakonttiin (25.4.2018 11:08)
Uutisoimme vuonna 2014 Volvon visioimasta roam delivery -kuljetusvaihtoehdosta, jossa verkkokauppaostokset voisi tilata suoraan oman auton takakonttiin. Työpäivän jälkeen ei siis tarvitsisi ....
Honor 9 Lite saapui Suomeen – Näin paljon se maksaa Honor 9 Lite saapui Suomeen – Näin paljon se maksaa (25.4.2018 10:44)
Huawei on aloittanut Honor 9 Lite -älypuhelimensa myynnin tänään Suomessa. Honor 9 Lite tulee myyntiin kolmessa eri värissä: Midnight Black, Sapphire Blue ja Glacier Grey. Puhelimen suositushinta ....
IoT-vallankumous voi alkaa Suomessa – Elisa käynnisti NB-IoT-verkon Suomessa IoT-vallankumous voi alkaa Suomessa – Elisa käynnisti NB-IoT-verkon Suomessa (25.4.2018 10:18)
Elisa kertoo tarjoavansa ensimmäisenä operaattorina valtakunnallista NB-IoT-verkkovalmiutta (Narrowband Internet of Things) omassa 4G-verkossaan. Kuten nimestä voi päätellä, on verkkoteknologia ....

Uutisarkisto