AfterDawn: IT-alan uutiset

SlySoftilta AnyDVD 6 -- AfterDawnin käyttäjille tarjous

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 9.6.2006 08:12 Kommentteja (1)

SlySoftilta AnyDVD 6 -- AfterDawnin käyttäjille tarjous Erinomaisista DVD-rippereistään ja -varmuuskopiointiohjelmistaan tunnettu SlySoft on julkaissut uuden version suojattujen DVD-levyjen varmuuskopioinnin mahdollistavasta AnyDVD-ohjelmastaan. Uusin versio, v6.0.0.4, sisältää useita parannuksia ohjelman käyttöliittymään. Ohjelman julkaisun yhteydessä SlySoft tarjoaa afterdawnilaisille alennusta kaikista ohjelmistaan.
AnyDVD osaa poistaa DVD-levyn CSS-salauksen, analogisen Macrovision-suojauksen ja aluekoodin. Ohjelma osaa myös mm. vapauttaa käyttäjältä kielletyt toiminnot, kuten pakotetut tekstitykset ja muut rajoitukset, asettaa virkistystaajuuden videomateriaalin mukaan sekä suorittaa halutun ohjelman levyä ladattaessa ja poistettaessa.

AnyDVD:n uudessa versiossa on käyttöliittymää kehitetty entistä helppokäyttöisemmäksi. Nyt myös DVD- tai CD-levyn pyöritysnopeuden voi halutessaan määrätä itse. Uutuutena myös audio-CD-levyjen kopiosuojauksen voi poistaa. Mukana on myös paljon pieniä päivityksiä, kuten korjauksia eri kielisiin käyttöliittymiin.

AfterDawnin käyttäjät voivat hyödyntää alennustaan syöttämällä koodin "afterdawn" (ilman lainausmerkkejä) Kuponki / Promotointikoodi -kenttään ostaessaan ohjelmaa SlySoftin sivustolta. Tarjous on voimassa 22.6.2006 asti. Kaikkia ohjelmia koskeva tarjous määräytyy seuraavasti:
  • yksi lisenssi (eli ohjelma, normaali hinta 39 USD) - alennus 5 dollaria (USD)
  • 2 lisenssiä (59 USD) - alennus 10 USD
  • 3 lisenssiä (78 USD) - alennus 15 USD
  • 4 lisenssiä (95 USD) - alennus 20 USD

Ostamalla kaikki ohjelmat on kokonaisalennus siis 20 dollaria (15,8 euroa). Kymmenen dollaria on noin 7,9 euroa. Muita SlySoftin ohjelmia ovat CloneDVD, CloneDVD mobile ja CloneCD.

Lisäinfoa ohjelmista saat SlySoftin kotisivuilta.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

112.6.2006 23:33

Hieno juttu! Tästä ohjelmasta todellakin voisi olla apua. Olen nimittäin kyllästynyt PC-friendly-ohjelmiin kun ne hidastavat jo muuteenkin konetta. Voisinpa hommata kokeiluversion ja testata.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto