AfterDawn: IT-alan uutiset

AnyDVD päivitetty versioon 5.5.1.1

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 31.10.2005 22:14

AnyDVD päivitetty versioon 5.5.1.1 Slysoftin kopiosuojaukset poistava AnyDVD-ohjelma on päivitetty versioon 5.5.1.1. Päivityksellä korjataan monia DVD Shrinkin kanssa ilmenneitä ongelmia. Mm. pari bugia, jotka saivat keskeyttämään koko DVD:n varmistuskopioprosessin, on poistettu.
AnyDVD on näppärä ohjelma, joka automaattisesti poistaa kaikki CSS-kopiointisuojaukset ja aluekoodirajoitukset DVD-levyltä, kun levy asetetaan asemaan. Ohjelma mahdollistaa näin mm. DVD:n varmuuskopiointiin tarkoitettujen ohjelmia, kuten CloneDVD:n käytön ilman, että DVD täytyy ensin ripata kovalevylle.

AnyDVD osaa myös ohittaa DVD-aseman fyysiset aluekoodirajoitukset, eli vaikka asema olisi ns. RPC-2-lukittu, voi asemalla silti katsella tai ripata vaikkapa yhdysvaltalaisia tai australialaisia DVD-levyjä.

Muistathan myös, että AfterDawnin käyttäjät saavat SlySoftilta 10 dollarin alennuksen aina marraskuun 15. asti. Lisätietoja tarjouskampanjasta saat täältä.

Voit ladata AnyDVD:n ilmaisversion sivuiltamme: http://fin.afterdawn.com/ohjelmat/video_ohjelmat/dvd_rippaajat/anydvd.cfm

AnyDVD:n voi ostaa ohjelman valmistajalta: http://www.slysoft.com/

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto