AfterDawn: IT-alan uutiset

Kaksi suomenkielistä DivxToDVD-opasta lisätty

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 30.10.2005 16:49 Kommentteja (1)

Kaksi suomenkielistä DivxToDVD-opasta lisätty AfterDawnin suomenkielisten oppaiden valikoima on saanut jälleen täydennystä. Tällä kertaa uudet oppaat käsittelevät molemmat VSO Softwaren tekemää DivxToDVD-ohjelmaa, ensimmäinen ohjelman ilmaisversiota (v0.5.2b, freeware) ja toinen ominaisuuksiltaan laajempaa maksullista versiota DivxToDVD 2.
DivXtoDVD on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voidaan muuttaa DVD:ksi käytännössä missä tahansa formaatissa oleva video (ei siis pelkästään DivX:iä ja XviD:ejä kuten ohjelman nimi vihjaa, vaan myös MPEG, VOB, MOV, AMV ja DV-tiedostot käyvät lähteiksi). Ohjelmassa on sisäänrakennettuna hyvälaatuista jälkeä tuottava nopea MPEG-2-pakkausrutiini. Tämän lisäksi ohjelma osaa myös hoitaa ääniraidan pakkauksen tarvittaessa 2-kanavaiseeen AC3-muotoon.

Ohjelma osaa myös pakata useita tiedostoja yhdelle levylle. Ohjelman ilmaisversio on erittäin suoraviivainen toiminnaltaan. Samoin myös ohjelman uudempi versio, DivxToDVD 2, on helppokäyttöinen ja selkeä. Ohjelman ulkoasua on kuitenkin selkeytetty ja paranneltu, mukana on mm. mahdollisuus käyttää eri teemoja ohjelmaa koristamaan. Mikä kuitenkin tärkeintä, on mukaan lisätty mm. tuki useille ääniraidoille ja tekstityksille.

DivxToDVD 2:sta voi ladata käyttöönsä ilmaisversion sivuiltamme, mutta saadakseen kaiken ilon irti ohjelmasta tulee siihen hankkia lisenssi.

Lisätyt ja muutkin oppaat löytyvät tuttuun tapaan Artikkelit-osiostamme. Tässä vielä suorat linkit oppaisiin:
VSO DivxToDVD -opas (freeware-versioon)
VSO DIvxToDVD 2 -opas

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

11.11.2005 10:58

Sattu aika hyvään paikkaa -just olin ruvennu ettii tällasii ohjeita-

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto