AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawn.com T-paitoja vielä jäljellä

Kirjoittaja Jari Ketola @ 8.7.2005 10:07 Kommentteja (4)

AfterDawn.com T-paitoja vielä jäljellä AfterDawn.com T-paitoja on vielä jäljellä -- etenkin pienempiä kokoja. Myös L-kokoa löytyy, joka on jo melkoisen hyvän kokoinen.
Paidat ovat tilattavissa osoitteesta:

http://fin.afterdawn.com/general/paitatilaus.cfm

Tarkempaa tietoa paidoista tästä viestiketjusta.

Vielä ehdit tilaamaan Suomen komeimman lomapaidan!

Jos olet tilannut paidan, muttet ole sitä saanut, varmista, että olet maksanut sähköpostitse saamasi laskun. Laskun voi edelleen maksaa lähetetyllä viitenumerolla, eikä uutta tilausta tarvitse tehdä. Mikäli et ole saanut laskua, jätä uusi tilaus.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

18.7.2005 14:14

tilausvahvistukseni jä limboon kuukaudeksi(varmaankin oma kämmi sähköposteissa)maksoin paidat perjantaina ja eilen posti toi kaksi hyvälaatuisella painatuksella varustettua ad:n paitaa,näissä kelpaa hikoilla.

28.7.2005 15:03

Kiva että paidat tulivat perille! Maksusuoritus ennätti tilille vasta tiistaina, joten paidat lähtivät postiin keskiviikkona. Pyrin postittamaan paidat kolmen päivän sisällä maksun saapumisesta, mutta aina se ei muilta kiireiltä onnistu. Paidat kun ovat varastoituna ihan muualla kuin toimistollamme.

39.7.2005 16:41

Tilaus toimi oikein rivakasti:) Kannattanee ottaa L-koko, jos on normaalisti XL-kaliiberia. Reilun kokoisia ovat...

414.7.2005 7:14

Sain juurikin tänä aamuna kaksi L-koon T-paitaa ja ei voi muuta sanoa kuin, että laadukkailta vaikuttavat. Etupuolen logo ei muuten ole painatus vaan ommeltu. Takapuolen logo ja kuva ovat painatuksia.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 25.9.2005 @ 00:27

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto