AfterDawn: IT-alan uutiset

DVD Decrypterin taru loppui

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 6.6.2005 08:38 Kommentteja (58)

DVD Decrypterin taru loppui Maailman suosituimman DVD-ripperin DVD Decrypterin taru on nyt siis ohi. Saimme tiedon tänä aamuna, että ohjelman kehittäjään, LIGHTNING UK!-nimellä kulkevaan herraan, on otettu yhteyttä "tiettyjen tahojen" suunnalta, jotka eivät ole pitäneet valtavasti ajatuksesta levittää suurelle yleisölle ilmaisohjelmaa, joka mahdollistaa DVD-elokuvien salauksen poiston.
"Tietyt tahot" vetosivat vaatimuksessaan vuonna 2003 Iso-Britanniassa (jossa siis LIGHTNING UK! asuu) voimaan tulleeseen EUCD:hen pohjautuvaan lainsäädäntöön, joka kieltää yksiselitteisesti kopiointisuojauksia kiertävien ohjelmien jakelun (ilmaiseksikin), myynnin ja markkinoinnin saarivaltakunnassa.

DVD Decrypterin viralliset kotisivut ovat jo nurin ja tulevat lähipäivinä siirtymään, LIGHTNING UK!n ja "tiettyjen tahojen" tekemän sopimuksen mukaan, "tiettyjen tahojen" haltuun.

LIGHTNING UK! ilmoitti julkaisemassaan kirjeessä, että hänellä ei ole tahtoa eikä varaa aloittaa mahdollisesti vuosia kestävää oikeudenkäyntiä "tiettyjä tahoja" vastaan. Hän myös totesi, varsin realistisesti, että jos 321 Studios ei pystynyt miljooniensa avulla voittamaan miljardien dollarien viihdeteollisuutta oikeudessä, mitkä olisivatkaan hänen mahdollisuutensa 50 punnan kanssa.

Koska Suomi ei ole vielä EUCD:tä lainsäädäntöönsä tunkenut -- tosin sekin päivä koittaa, jolloin se lainsäädäntöömme tulee -- voimme jatkaa DVD Decrypterin levittämistä sivuillamme. Uusimman -- ja samalla luonnollisesti viimeisen -- version DVD Decrypteristä voit ladata tästä:

DVD Decrypter v3.5.4.0

Edellinen Seuraava  

58 kommenttia

16.6.2005 8:45

Nonnih. Elämä on. Mitäköhän seuraavaksi?

26.6.2005 9:13

Seuraavaksi lyhennetään Alepan aukioloaikaa tunnilla.

36.6.2005 9:35

hyvin te vedätte... toi viimenen kappale oli hyvin muotoiltu..

46.6.2005 9:39

Ja näin kolmannen valtakunnan rakentajat taputtivat käsiään ja onnittelivat toisiaan "puhdistuksista" kun jälleen yksi taistelu vapautta vastaan on päättynyt voittoon.

56.6.2005 9:39
Tabulator
Inactive

no voihan kökkö.. olikin turhan kätevä ohjelma.

66.6.2005 9:41
yuni
Inactive

Taputaputaa.. Voi sentään, joka päivä jotain huonoa! Johan tässä masentuisi, mutta kun tietää että tuokaan nyt taas ei auta mitään piratismia vastaan, ehkä murtomurtomurto osan :D Joten elämä jatkuu. Toivottavasti ei ainakaan lähiaikoina EUCD:tä tosiaan tungeta lainsäädäntöön. hauha :-)

76.6.2005 9:56

Milloinkahan AnyDVD kielletään näiden tiettyjen tahojen toimesta?

86.6.2005 9:57

Taas päästään aiheeseen mitä saan tehdä omalle dvd:lleni? Eli pitää ilmeisesti ostaa sitten aina uusi kappale Antt...sta, kun vanha kuluu loppuun? Ehkäpä itänaapurin pojat pelastaa...?

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.6.2005 @ 09:57

96.6.2005 9:58

onneksi aina on maa josta sen jakaminen on laillista...

106.6.2005 10:06

Onhan nuo vanhat versiot ihan käyttäkelpoisia, jos oikein olen käsittänyt? Eikös DVD Shrink-softankin kehittely lopetettu. Koskahan on Smartripperin vuoro?

116.6.2005 10:09

Toivottavasti nämä lait eivät tulisi koskaan Suomeen. Päättäjille on kerrottu vaan mitä huonoa tietyt ohjelmat tekevät ja ,kun ne kielletään useat 'varmuuskopijoijat' tekevät boikotin kaikelle elokuva/musiikkiteollisuudelle ja sitten ihmetellään miksi myynti laskee kopionnin kieltämisestä huolmatta.

126.6.2005 10:40

Nyyh...Ei sitä lakia tänne..

136.6.2005 10:50

Miksei Microsoftin ohjelmia lopeteta? Sisältävät tietoturva-aukkoja, ja ovat haitallisia, paitsi yksityisille myös yrityksille. Mikäli CE-tunnuksia leimattaisiin myös tietokone-ohjelmiin, en usko että yksikään Microsoftin ohjelma saisi tätä leimaa.

146.6.2005 10:51

EUCD tulee Suomeen, tahdottiin sitä tai ei. Kukaan ei oikeastaan vaivautunut edes noteeraamaan kun ko. direktiivi runnottiin läpi noin 5v sitten, kauhea älämölö oikeastaan alkoi vasta kun kaikki oli jo liian myöhäistä. Eli EUCD täytyy lisätä kaikkien jäsenmaiden lainsäädäntöön, Suomi on jo saanut keppiä sen vuoksi, että asiassa ei ole edistytty oikeastaan mihinkään suuntaan. Ja AnyDVD:n omistava firma SlySoft sijaitsee aurinkoisella ja iloisella Karibialla, tarkemmin ottaen Antiguan valtiossa, johon EUCD, DMCA tai muutkaan nelikirjaimiset lyhenteet eivät ole vielä ehtineet :-)

156.6.2005 10:54

Kannattaisi muuten varmaan antaa DVD Decrypterin lähdekoodi vapaaseen kehitykseen?

166.6.2005 10:57

Lähdekoodia tuskin tulee levitykseen, oma henkilökohtainen veikkaukseni on se, että kaveri on tehnyt sopimuksen "tietyn tahon" kanssa siitä, että välttyy linnareissulta ja miljardin vahingonkorvauksilta, jos lopettaa sivunsa, softan kehittämisen, minkäänlaiseen leivänpaahdinta teknisempään koskemisen ja muun vastaavan toiminnan. Tuohon sellainen "hups, se meni ihan vahingossa" -tyylinen lähdekoodin levitys esim. sourceforgeen ei oikein tekisi hyvää tilanteelle..

176.6.2005 11:28
admins
Inactive

ainakin DVDIdle dvd purku ohjelmaa kehitetään aasian maista käsin. Eli jos ostaa ohjelman lisenssin todennäköisesti saa tukea ohjelmalle aika pitkään. www.DVDIdle.com

186.6.2005 11:32
admins
Inactive

ei voinut editoida vietiä, tarkoitin dvdidlepro

196.6.2005 11:54

kun lapsilta viedään lelut ne rupee potkiin mummoja

206.6.2005 12:01

Näitä viestejä jos haluat editoida, niin keskustelua uutisista, ja sieltä editoit.

216.6.2005 12:01

Just. Ai että ei enää saisi tehdä edes varmuuskopiota itselleen. On kyllä uskomattomia ku**päitä ne jotka moisia pykäliä keksivät. Pitäisi polttaa roviolla.

226.6.2005 12:18
PELIHIRMU
Inactive

Kylähän noita saman suuntaisia ohjelmia on pilvin pimein mutta valitettavasti en ole törmännyt yhteenkään niin hyvään=(

236.6.2005 12:44
jmpk
Inactive

R.I.P.

246.6.2005 12:48

Empä usko, että toi on pitkäaikainen huoli. Kohta varmaan putkahtaa jostain esille vapaan lähdekoodin ohjelma, joka täyttää ton aukon kehityttyään vähän aikaa. Tolla alalla on aika aktiivista toimintaa, mutta kukapa nyt ennen tätä olis hyvää lähtenyt uudestaan tyhjästä luomaan. Yleensä tästä voi oppia sen, että suljettu koodi on persesstä. En oikein käsitä koko suljetun koodin ideaa yleensäkkän.

256.6.2005 13:11
jeppe
Inactive

latasin sitten tuon viimeisen version talteen. Aika paljon näyttää porukka ko. ohjelmaa lataavan, ainakin kun painelin päivitysnappia muutaman kerran, laskuri läväytti ruutuun koko ajan suurempia lukuja. Kohta 2 000 000 täynnä :)

266.6.2005 14:48

Viddu on pärsseestä tuollanen. Lighting UKolta tais tulla löysät pöksyyn kun pistettiin vähän isoja summia peliin. Todennäköisesti sillä äijällä oli jotain menetettävääkin kun luovutti.Oikeasti pers aukista koodaajaa ei ois välttämättä hirveesti pelottanu, tyhjästä kun on tunnetusti paha nyhjästä. Loppu peleissä tuokin sattui vain omaan nilkkaan. Kyseistä softaa lataillaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja kohta varmasti tulee vastaava softa vapaalla lähdekoodilla. Katotaan ketä sitten itkettää.

276.6.2005 15:34

Mitenkähän tuo suojaysten purkuohjelmien levityksen ja kehittely kielto toimii maissa, jotka ei kuulu rajoitusten piiriin. Eiköhän niistä tule uusia tilalle. toiseksi AnyDVD jää edelleen. Sen omistaa SlySoft. Se sijaitsee Antigua nimisessä valtiossa. Saa nähdä mitenkä käy tämän vuoden hittituotteen mp3 soittimen kanssa ja kolmosia toistavien kännyköiden kanssa. Kuvittelevatko pöljät päättäjät,että tavallinen pullianen ostaa saman musan miljoona kertaa uudelleen. Jotta kopiosuojatun "cd" voi muuttaa mp3 tiedostoiksi suojaus on pakko kiertää. Kolmosia ei saa soittimiin, kuin tietsikan kautta.Lisäksi kaikki cd-soittimetkaan ei toista kopiosuojattuja eli viallisia levyjä. vaikattaa siltä kuin tämä EUCD laki olisi kauan sitten vanhentunutta tekniikkaa ajatellen tehty.

286.6.2005 15:51

"Tietyt tahot" = "SOme compaNY" = Sony

296.6.2005 16:04

Sonylle terveisiä. Pleikka2 lens jo seinää. Jaa se PS3:nen? Sellaista paholaisen masinaa ei tähän talouteen tule.

306.6.2005 16:32

Ihan perseestä tollanen touhu

316.6.2005 19:04

Aika odotettuu. Harvalla on minkaanlaisia mahdollisuuksia , jos joutuu viihdeteollisuuden kohteeksi. Viihdeteollisuus taistelee kuten itänaapuri aikoinaan, loppumattomilla resurseilla. Nyyh... Ja jatkoa on luvassa varmasti, ei oo ainut ohjelma joka tullaan ajamaan hautaan. Jonkun verran ottaa päähän tää tietyn tahon juhliminen... pitäs perustaa joku ylikansallinen Fuck the MPAA.

326.6.2005 19:54

aijai.... ei miksi aina käy näin

337.6.2005 3:55
jmpk
Inactive

Quote:
Mitenkähän tuo suojaysten purkuohjelmien levityksen ja kehittely kielto toimii maissa, jotka ei kuulu rajoitusten piiriin. Eiköhän niistä tule uusia tilalle. toiseksi AnyDVD jää edelleen. Sen omistaa SlySoft. Se sijaitsee Antigua nimisessä valtiossa. Saa nähdä mitenkä käy tämän vuoden hittituotteen mp3 soittimen kanssa ja kolmosia toistavien kännyköiden kanssa. Kuvittelevatko pöljät päättäjät,että tavallinen pullianen ostaa saman musan miljoona kertaa uudelleen. Jotta kopiosuojatun "cd" voi muuttaa mp3 tiedostoiksi suojaus on pakko kiertää. Kolmosia ei saa soittimiin, kuin tietsikan kautta.Lisäksi kaikki cd-soittimetkaan ei toista kopiosuojattuja eli viallisia levyjä. vaikattaa siltä kuin tämä EUCD laki olisi kauan sitten vanhentunutta tekniikkaa ajatellen tehty.
nyt kun mp3-soittimet on kaikilla, niin niiden käyttö estetään lailla. Ei tuu kesää, ei ihmiset suostu tuhoamaan laitteitaan pelkästään ääliöiden päättäjien(rahan[musiikkiteollisuuden])takia
-JMPK-

347.6.2005 5:57

No ei voi muuta sanoa kuin että: HÖH! :D


Prossu: AMD Athlon XP 2700+ @2.2GHZ (2162MHz)

Muisti: 1x 512mb + 1x Kingston 400MHz 512mb = 1024mb RAM

Emolevy: ASUS A7N8X2 Deluxe

Näyttis: Club 3D 7800GS 256MB AGP

357.6.2005 6:26

Parasta tässä on kuitenkin se, että koodareita maailmassa riittää, joten sitä mukaan kun softia tapetaan niin uusia tulee ja p2p levitystä ei voida kontrolloida ja mainosalustana toimii f2f verkko. Ei ole kummoinen temppu jättää koodista ja ohjelmistosta tekijämerkinnät (mikä kyllä on ikävää) pois ja sen jälkeen joutuvat "tietyt tahot" aika hakuammuntana vääntämään kuka/ketkä on minkäkin softan takana. Eli nyt ei muuta kun kaikki kyvykkäät koodarit, kuten tunnusbiisissä sanotaan: "vaikka tekee kipeää, ei se haittaa, nyt koodataan!"

367.6.2005 10:24

Yo! I kick those muthafuckas ass!!

377.6.2005 12:09

Nii ja se kielto varmaa estää noitten ohjelmien jakamisen netis... joo niinku ei kukaa enää nykyää waretakkaa, ku se on kiellettyä... en mä ainakaa... tai en ainakaa joka päivä... no waretan joka päivä =D

387.6.2005 19:23

"SOme compaNY" = Sony 5 vuotta "DON'T BUY SONY" rintamassa ja hanska pitää!,viimeksi tänään tarjottiin "Dorkantalossa" sonyn dvd-pyöritintä jolloin kerroin myyjälle katsovani levyt ennemmin vaikka käsin veivattavalla gramofonilla(taidan ostaa jvc:n uutukaisen[Xv-n316 seuraajan]jahka löydän).

398.6.2005 5:38

Tuo Sony juttuhan on aivan tuulesta temmattu, joten turha mustamaalata hyvämaineista yritystä. Olkoonkin sitten kuinka globalisoitunut ja rahanahne bastardofirma hyvänsä.

408.6.2005 12:53

Ite kans vähä epäilen tuota Sonya. Sen päärahanlähdehän on elektroniikkatuotteet eikä ohjelmta tai pelit. Mitä ohjelmia tai pelejä Sony julkaisee? Eihän ps peleilläkään ole mitään tekemistä sonyn kanssa, ainakaan suurimmalla osalla. Korjatkaa jos olen väärässä.

418.6.2005 12:56

Alkuperäses tekstis muuten oli "Certain Company". Epäilen vähä et turhaan Sonya syytätte.

428.6.2005 15:30

vähä paska homma.. :S no, eipä täs pahemmin vissiin kannata valittaa :'(

438.6.2005 17:36

Vai on Sony nyt hyvä maineinen pulju. Onhan se ollut joskus. Mutta jos heitetään esimerkki tästä PSP-laitteesta, niin olisin ihan toista mieltä. Sony käsitteli sen kehityksestä jääneet ongelmat niin ylimielisesti, ettei mitään rajaa.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.6.2005 @ 20:27

448.6.2005 19:26

Hmm, eikös toi Sony omista kuitenkin aikas siivut maailman elokuva ja musa bisneksesta. MP3 soittimenkin tais tuoda viimeisenä markkinoille ja sekin varmaan sen takia kun mikään muu ei enään auttanut ettei olis jääny laitteet hyllyille :)

458.6.2005 19:53

On tosi törkeetä, että nuo "tietyt tahot" tekevät tiettyjä juttuja. Heillä on tietysti oikeus puolustautua sitä vastaan, että joku väärä taho levittää ohjelmaa, johon heillä on tekijänoikeus, tavalla, jolla he eivät näe tässä kaupassa liikkuvia rahoja. Mutta tähän asia sitten loppuukin. Nyt on puututtu yksityiskäyttöiseen kopiointiin ja lisäksi viihdeteollisuus käyttäytyy muissakin asioissa kuluttajia ymmärtämättömällä tavalla. Esimerkiksi viihdeteollisuus ei ymmärrä kunnolla sitä, että jotkut kuluttajat esimerkiksi Suomessa eivät halua jonkun elokuvan Yhdysvaltain ensi-illan jälkeen enää sekuntiakaan lisää ennen Suomen ensi-iltaa, vaan yhä porrastavat ensi-illat ja sitten alueellisesti rajoituskoodaavat tuon elokuvan DVD:t siten, että suomalainen kuluttaja ei ilman lähes kriminalisoituja toimenpiteitä voi tilata DVD:tä Yhdysvalloista, jossa se sitäpaitsi on hinnaltaankin vain puolet siitä, mitä samanhintainen DVD maksaa Suomessa. Sitten Suomen maahantuoja vielä pidentää tätä viivettä päättämällä jättää elokuvan tuomatta täällä teattereihin ja julkaista sen suoraan videolle ilman teatterivaihetta, mistä aiheutuu vielä lisää viivettä. Ja tästä huolimatta tuo viihdeteollisuus ei ymmärrä, miksi piraattikopiot sitten ehtivät täkäläisille markkinoille ennen laillisia. Tämä on hyvin tärkeä syy siihen, miksi kuulun rekisteröityyn yhdistykseen nimeltä EFFI, jonka sivusto on osoitteessa http://www.effi.org - tuolla yhdistyksellä on halu todella vaikuttaa näihin asioihin ja puolustaa kuluttajien etuja siinä, missä perinteisemmät kuluttajajärjestöt eivät ole onnistuneet tai halunneet astua viihdeteollisuuden varpaille ja huomauttaa, että tässä loukataan kuluttajien oikeuksia niin merkittävästi, että kuluttajien ja heidän oikeuksiaan puolustavien järjestöjen ei kerta kaikkiaan sovi nynnyillä eikä tyytyä sivustakatsojan osaan viihdeteollisuuden lobatessa lainsäätäjiä puolelleen kuluttajia vastaan. Toivottavasti tässä asiassa saataisiin järki käteen ja viihdeteollisuus ottamaan ensin hirsi pois omasta silmästään esimerkiksi synkronoimalla ensi-iltoja. Kun viime jouluna sain veljeni perheeltä lahjaksi pari Tennispalatsin avointa voucheria ja pohdin niiden käyttötarkoituksia, kohdistui valintani kahteen sellaiseen tapaukseen, jossa tämä ensi-iltojen synkroniteetti oli asianmukaisesti ymmärretty - toinen näistä oli XXX:n ja toinen Tähtien Sodan jatko-osa.

468.6.2005 20:18
kuassa
Inactive

Siirtykää linuxiin! Ainakin tietääkseni sillä on vielä noita Decryptereitä käytössä + muuta mitä tarvitsee. Toinen vaihtoehto on ehkä käytellä Cygwiniä Windowissa, jolla voi pyörittää linux softaa Windowsissa. http://cygwin.com/ Olen ainakin onnistunut kääntämään sillä Mplayerin http://www.mplayerhq.hu/homepage/design7/news.html ja sillä tekemään/katsomaan Divx:iä Windowsissa. Mutu on se että noin tehtynä tuo on nopeampi/kevyempi kuin muut mediasoittimet ja kun enkoodaus tapahtuu konsolista, epäilisin että siinäkin tehokkaampi. Konsolista olen kaiken tehnyt, mutta ajattelin joku päivä pyöräyttää asiasta rautalangasta taivutetun oppaan missä vien koko homman opastus kuvineen läpi. Se ei ole älyttömän vaikea homma. En ole vielä tehnyt tai kokeillut, mutta en suoraa estettä näe sille miksei linuxin dvd decryptaus softat voisi toimia Cygwinin kautta. Jos toimii, laitan asiasta tuohon edellä mainittuun oppaaseen.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.6.2005 @ 20:21

478.6.2005 21:27

kuassa on nyt vähän hakuteillä. Vaikka dvddecrypterin taru on loppunut niin onhan meillä vielä hyvä ja vakaa viimeinen versio käytössä joka hoitaa hommat melkein 100% varmuudella. Ainoat levyt jotka sillä ei mene ovat tulevat Sonyn ArcOss suojauksella varustetut mutta ainakaan minun käsitykseni mukaan sillä suojattuja levyjä ei ole edes tuotu suomeen (korjatkoon joku jos olen väärässä). Eli eiköhän tuo ohjelma ole hyvin pitkäikäinen vaikka sitä ei enää kehitetä. Ja sen lisäksi tuon suojauksen poistamiseen on ohjelmia joiden kehitystyö jatkuu kuten AnyDVD ja DVD43 joten eihän meillä hätää ole. Itse kuitenkin olisin toivonut että ohjelman kehitys olisi jatkunut koska mielestäni ohjelma on loistava. Hyvä käyttöliittymä, käytön helppous, hyvät rippaustoiminnot ja polttomahdollisuudet. Kaikki mitä tälläiselta ohjelmalta voi toivoa. Ja kun joku tuolla Sonya puolusteli niin kukakohan tämän takana on hyvin pitkälle ollut. Nykyinen decrypteri kun poistaa nyt ja tulevaisuudessa (ellei myös joku muu kehitä omaa suojausta) kaikki muut paitsi uudet sonyn suojaukset!

488.6.2005 23:58

Jee, ei enää päivityksiä eikä sitä päivittämisen tuskaa :D No joo... tällaset uutiset on kyllä todella ikäiviä. Toivottavasti ton softan lähdekoodi pääsee livahtamaan uusiin käsiin ja sitä kautta toiminta voisi jatkua.

499.6.2005 7:40
kuassa
Inactive

No joo, lueskelin vain tätä foorumia ja vaikutti siltä kuin tuo decrypter olisi ainoa laatuaan. Kyllä itse tiedän että noita vaihtoehtoja on paljon, varsinkin jos pystyy käyttelemään useampi käyttöjärjestelmiä.

5018.6.2005 9:48

Korvaava softa, http://www.cdfreaks.com/news/11954

Quote:
"Tietyt tahot" = "SOme compaNY" = Sony
,niin se vaan on.

5118.6.2005 11:31

Pelottavaks´ tämmöset jutut tekee jus toi, että nää päättyy ennen oikeuden päätöstä. Jos toista osapuolta voidaan painostaa pelkästään sillä että oikeudenkäynti tulee niin kalliksi, että oikeuteen ei voi mennä, niin järjestelmässä on kyllä jotain pielessä. Itsensä ja oikeuksiensa puolustaminen nimenomaan oikeudessa pitäs olla jokaisen ihmisen ja yrityksen perusoikeus oikeusvaltiossa. Tää ei koske pelkästään näitä tekijänoikeusjuttuja. Samaa taktiikkaa käytetään monessa muussakin asiassa. Ja sitten vielä kehdataan, väittää että rahalla ei ole mitään merkitystä oikeuden päätöksiin. Jotenkin tollaset jutut pitäs pystyä viemään oikeuteen sillain, että ennen oikeuden päätöstä ei kummallekaan osapuolelle koidu korvausvelvollisuutta jos kyseessä on riitatapaus. Vasta jos oikeuden päätöksen jälkeen rikkoo päätöstä niin silloin korvausvelvollisuus astuu voimaan. Eli täskin tapauksessa pitäs mun mielestä saada ensin oikeuden päätös siitä mitä kohtia tarkalleen ottaen LIGHTNING UK! rikkoo tossa laissa (toiminta voitais´ ehkä kyllä velvottaa lopetamaan oikeuden päätökseen asti) ja sen jälkeen jos se ei korjaa kyseisiä epäkohtia niin se olis korvausvelvollinen ko. asiassa. Toinen ensiarvoisen tärkeä asia olisi taata molemmille osapuolille paras mahdollinen puolustus maksukyvystä riippumatta, sillä eihän nyt riitaoikeudenkäynti saa viedä keneltäkään taloudellisia toiminta edellytyksiä. Tietenkin asia erikseen olisivat poliisille tehdyt rikosilmoitukset, mutta niissä tapauksissa pitäisi yleisen syytäjän hoitaa syyttäminen ja poliisin tutkinta (näin onneksi Suomessa vielä ainakin toimitaan). Sit tohon kyllä pitäs pistää myös sellanen pykälä, että kun rikoslilmoitus on tehty niin sitä ei voi vetää pois. Tolla vältyttäs kans´ tolta sopimispelotelulta. Lisäksi, jos syyttäjä tekee syyttämättäjätämispäätöksen pitäisi myös tutkia. Oliko rikosilmoitus täysin aiheeton, jolloin ilmoituksen tekijä voitasiin haastaa oikeuteen kiusanteosta tai jostain vastaavasta. Korostan tossa, että ilmoituksen pitäisi olla täysin aiheeton, eli automaattisesti kaikkia syyttämättä jätetyjä rikosilmoituksen tekijöitä ei voitasi haastaa oikeuteen. Luonnollisesti ainoa joka ton syytämispäätöksen voisi tehdä olisi yleinensyytäjä. Täsäkin tapauksesa jos toi "tietty taho" olisi ollut varma voitostansa oli se tietenkin tehnyt rikosilmoituksen asiasta eikä alkanut ottamaan yhteyksiä "rikollisiin"

5318.6.2005 12:28

eli meinaakos tuo nyt sitä että dvddecryptersitä saadaan uusia versioita tulevaisuudessa


5420.6.2005 5:54

Mitäs ihmeen järkee noita on lopettaa ???

5520.6.2005 22:49

Siis miten tää nyt on, onko dvddecrypteri tullu takasin vai ei? Tuolla puhuttiin että DVDDecryoteri is back!


5631.8.2005 14:15

ei tota sonyy kannata mustamaalata vaik se oliski ahne, sellasii ne kaikki isot yritykset on.

5731.8.2005 14:39

Pikkasen nyt vanhaa uutista alkasit kommentoimaan, satuitko huomaamaan?

5831.8.2005 15:06

Tuossa linkissä http://www.dvddecrypter.r8.org/ sanottiin että ohjelman kehitys on toistaiseksi lopetettu. Alkuperäisellä koodaajalla on ohjelman kehittämiseen "tiettyjä esteitä", mutta uusia on haussa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto