AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawnin joulukilpailu avattu

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 8.12.2004 20:17 Kommentteja (2)

AfterDawnin joulukilpailu avattu Olemme yhdessä muutaman avuliaan tahon kanssa kasanneet pystyyn pienimuotoisen jouluisen kilpailun englanninkielisille sivuillemme, johon myös suomenkieliset käyttäjämme ovat tervetulleita osallistumaan.
Pääpalkintona vuoden loppuun asti kestävässä kilpailussa on Piodatan eli Pioneerin (Piodata on Pioneerin OEM-laitteiden myyntinimi Yhdysvalloissa) 16x polttava DVD-asema, joka tukee sekä DVD-R/W että DVD+R/W -formaatteja. Lisäksi jaossa on mm. X Softwaren ja Alcohol Softwaren tuotteita, Poets of the Fall -bändin tulevaa CD:tä sekä tietysti talvisesti hyvinkin ajankohtaista AfterDawnin T-paitaa.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat rekisteröityneet käyttäjämme sukupuoleen tai kotimaahan katsomatta ja lisäksi kilpailuun voi myös osallistua joka ikinen päivä koko joulukuun ajan. Haluaisimme lisäksi kiittää kilpailumme suomalaisia sponsoreita eli DigiTarviketta sekä Poets of the Fallia.

Kilpailu tarkempine ehtoineen ja kysymyksineen (painotan edelleen, että sponsoreistamme johtuen kilpailu on tarjolla ainoastaan englanniksi) täällä:

http://www.afterdawn.com/general/competition.cfm

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

110.12.2004 16:47

Kävin osallistumassa. Joku vois kääntää vaikka tähän ne kysymykset suomeksi, niin varmaan suomipuolen osanotto vähän nousis.

210.12.2004 17:28

Löysästi käännettynä: 1. Mikä on kaikkien aikojen suosituin ohjelma Afterdawn.com:issa? (Vihje: http://www.afterdawn.com/software/top_downloads/) 2. Mitä FourCC tarkoittaa? - Moottorin kokoa skootterissa - MPEG4 pakkaus algoritmia - Täydellinen koko luottokortin pidikkeelle - Video tiedoston codec tietoa (Vihje: http://www.afterdawn.com/glossary/) 3. Mistä MIPI on lyhenne Australiassa? - Kännykkä teollisuuden suorittimen liitäntää - Toveri, siellä sataa jääpuikkoja - Musiikki teollisuuden Piratismin tutkintoja - Perth:in instituutin multimedia asennuksia (Vihje: http://www.afterdawn.com/news/archive/5831.cfm) 4. Pystyykö DVDReMake käsittelemään kopiosuojattuja DVD levyjä? - Kyllä, siinä on sisäänrakennettu rippaaja - Ei, se ei pysty itse poistamaan kopiosuojauksia (Vihje: http://www.afterdawn.com/guides/archive/dvdremake_tutorial_page_2.cfm) 5. Omistatko kirjoittavan DVD aseman? - Kyllä - Ei 6. Onko taloudessanne pelikonsoli? - Kyllä - Ei, mutta pelaan pelejä PC:llä - Ei, enkä pelaa pelejä ollenkaan/todella harvoin 7. Kommentteja (vapaaehtoista) Sen alla oleva raksi ruutuun boksin vieressä lukee että olen lukenut ja hyväksynyt kilpailun säännöt (säännöt suomennettu alapuolella). EDIT: Kilpailun säännöt: 1. Kilpailu on avoinna kaikille rekisteröityneille Afterdawn.com käyttäjille, poislukien Afterdawn:in ylläpito ja osakkeenomistajat. 2. Vain yksi vastaus per päivä per käyttäjä hyväksytään (päivä on aikaväli 0.00-23.59 Itä-USA:n aikavyöhykkeellä joka vastaa Suomessa 7.00-6.59 aikaväliä). Toisinsanoen voit parantaa voittomahdollisuuksia osallistumalla kilpailuun joka päivä. 3. Aftedawn ei anna mitään teknistä tukea tai takuuta kilpailun palkinnoille. Kaikki palkinnot toimitetaan siinä kunnossa kun ne ovat. 4. Vastaanottaja on vastuussa mahdollisista veroista ja tulleista. Palkinnot postitetaan Suomesta, Euroopasta. 5. Voittaja arvotaan automaattisella järjestelmällä. Jos palkinnon voittajaa ei tavoiteta seitsemässä (7) päivässä, pidetään uusia arvonta. 6. Kilpailu päättyy 31. päivä joulukuuta 2004 kello 23.59 Itä-USA:n aikaa (Suomessa siis 1. päivä tammikuuta 2005 kello 6.59) 7. Arvonta suoritetaan ja voittajiin otetaan yhteyttä 3. päivä tammikuuta 2005. Voittajien "Nicknamet" julkistetaan Afterdawn.com:issa.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.12.2004 @ 17:52

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto