AfterDawn: IT-alan uutiset

ShareReactorin omistaja AfterDawnin haastateltavana

Kirjoittaja Jari Ketola @ 11.10.2004 16:56 Kommentteja (9)

ShareReactorin omistaja AfterDawnin haastateltavana Dela sai tilaisuuden haastatella ShareReactor -palvelun omistajaa, Christopher Rieseniä (aka Simon Moon). ShareReactor oli eräs suurimmista, ellei peräti suurin ns. ED2K-saiteista, eli se tarjosi linkkejä eDonkey/eMule -verkossa jaettaviin tiedostoihin.
Sveitsin viranomaiset ratsasivat Riesenin asunnon tämän vuoden alkupuolella, ja hän on edelleen tutkinnan kohteena. On epätodennäköistä, että häntä voitaisi syyttää mistään. Sen lisäksi, että ShareReactor tarjosi vain linkkejä muiden jakamiin tiedostoihin, palvelu tuotti myös melkoiset määrät tappiota omistajalleen.

Englanninkielinen haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa:

http://www.afterdawn.com/guides/archive/simon_moon_interview.cfm

Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

111.10.2004 19:33

Mikäs se tollanen Share Reactor oli?

212.10.2004 5:15

Sivusto jolla oli paljon ed2k linkkejä. Ihan kunnon descriptionien kera.. Ja kaikki sieltä linkitetyt oli testattu kunnolla, eli laatu piraatteja sieltä. Ei ihmu jos joku hieman suivaantu kyseisestä sivustosta. Olihan siellä ihan kaikkien lakien vastaisesti ainakin kansikuvat peleistä ja elokuvista, jos ei niitä ed2k linkkejä voi laittomiksi sanoa..

312.10.2004 7:38

Oho... Tämähän on suuri kunnia AD:lle. Saa nähdä, tuleeko SR vielä joskus takaisin...

412.10.2004 8:21

toivottavasti tulis SP vielä takasin vaikkei sitä paljon tullutkaan käytettyä, niin kummasti sitä silti kaipaa... itse en ainakaan ole "oppinut" käyttämään näitä sen seuraajia kuten mm. SC:tä

512.10.2004 14:25

oho... onpas tullu paha typo... siis jopa SR eikä SP

612.10.2004 14:43

Quote:
oho... onpas tullu paha typo... siis jopa SR eikä SP
Sitä varten tuossa oikeassa reunassa on edit-painike et pystyy korjaamaan typot eikä tarttis pistää uutta viestiä =)

712.10.2004 17:10
taberman
Inactive

Ei ne kansikuvat ollu kyllä laittomia siellä.. Amazonista otettu ja olivat Amazonin affiliate-ohjelmassa mukana eli täysin luvan kanssa. Tämähän olisi selvinnyt sinullekin .W. jos olisit lukenut tuon haastattelun.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12.10.2004 @ 17:11

812.10.2004 19:07

Mika siinähän se ongelma onkin... kun ei ainakaan minulla näy tota edit-näppäintä... forumissa kyllä mut ei täällä.. ainoastaa on noi et pystyy lähettään suoraan privaviestiä tms. mutta edittiä ei löydy vaikka kuinka ettii... off topic kuitenkin... EDIT: kiitos juppe22, ikinä olis tullu mieleenkään lähtee ettiin näitä tuolta keskustelualueelta

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13.10.2004 @ 05:12

912.10.2004 23:56

lisää off topiccia...

Quote:
siinähän se ongelma onkin... kun ei ainakaan minulla näy tota edit-näppäintä... forumissa kyllä mut ei täällä.. ainoastaa on noi et pystyy lähettään suoraan privaviestiä tms. mutta edittiä ei löydy vaikka kuinka ettii...
Eli tää viestiketju löytyy kyllä tuolta foorumin puoleltakin kohdasta "keskustelua uutisista"... EDIT: Olihan se pakko vielä itsekin kokeilla... :) Se on totta, että edit nappia löydy suoraan ton kautta, kun lukee uutisia, mutta foorumin kautta kyllä..
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12.10.2004 @ 23:58

--Computers are like air conditioners, they stop working properly if you open windows--

http://www.if-not-true-then-false.com/ || http://www.gentoo.org/ || http://my.afterdawn.com/juppe22/

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto