AfterDawn: IT-alan uutiset

Napster ja Virgin Radio yhteistyöhön Iso-Britanniassa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 19.8.2004 22:44

Napster ja Virgin Radio yhteistyöhön Iso-Britanniassa Napster UK ja Virgin Radio ovat ilmoittaneet aloittavansa yhteistyön Iso-Britanniassa julkistamalla Virgin Radion taajuudella pyörivän verkkomusiikkilistan 29.8. Ajoitus on sikäli mielenkiintoinen, että brittien virallinen verkkomusiikkilista aloittaa toimintansa vain muutama päivä Virgin Radion ohjelman jälkeen kilpailevalla BBC Radio 1-kanavalla.
Lisäksi tilanne on hieman sekava siinäkin suhteessa, että Virginin lista sisältää ainoastaan Napsterin kautta myytyjen kappaleiden tilastot, kun taas virallinen, BBC:llä pyörivä lista sisältää iTunesin, OD2:n sekä Napsterin myyntiluvut.

Ja jotta tilanne olisi mahdollisimman sekava, suurin osa keskivertobriteistä kuvittelee Virgin Radion kuuluvan edelleenkin monialajätti Virgin Groupille, vaikka yhtymä myikin radiotoimintansa pois jo vuonna 1998. Ja nyt Virgin Groupin oma verkkomusiikkipalvelu Virgin Digital aikoo avata toimintansa Briteissä ja Yhdysvalloissa lähikuukausien aikana..

Lisää aiheesta:

BBC
The Register

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto