AfterDawn: IT-alan uutiset

321 Studios sulkee ovensa

Kirjoittaja Jari Ketola @ 2.8.2004 19:25 Kommentteja (5)

321 Studios sulkee ovensa Tunnetun DVD X Copyn valmistaja 321 Studios ilmoitti tänään lopettavansa kaikki toimintonsa. Yrityksen kotisivuillaan julkaisemassa tiedotteessa todetaan, että käyttötukea tarjotaan enää FAQ:n muodossa -- sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta annettavaa tukea ei enää ole.
321 Studios joutui lähes koko olemassaolonsa ajan käymään oikeustaisteluita elokuvateollisuutta vastaan. Yhtiö pyrki vakuuttamaan tuomioistuimet siitä, että kuluttajilla täytyy olla oikeus omistamiensa elokuvien varmuuskopiointiin. Oikeustaistelut kääntyivät kuitenkin kerta toisensa jälkeen yhtiön tappioksi ja kesäkuun alussa yhtiö kertoi joutuneensa ahtaalle. Noin neljästä sadasta työntekijästä oli tuolloin saanut lopputilin jo 300. Nyt koko yhtiö on siis kuopattu.

Yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.321studios.com kerrotaan miten hyvitystä yhtiöltä hakevien tulee toimia. Tarjolla on myös loppuunmyynti yhtiön niistä tuotteista, joita oikeusistuimien asettamat myyntikiellot eivät koske.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

12.8.2004 20:58
DVDR(W)
Inactive

Jos nyt mitään positiivista tuosta haluaa repiä niin Derrow (IfoEditin kehittäjä) on vapailla markkinoilla. :)

23.8.2004 14:56

Nyt se sitten tapahtui :( PrKl! Ikävä kyllä, jos jokin yritys halutaan ajaa konkurssiin/alas, niin kyllä se vaan onnistuu. Pfff. Juuh... Kohta se derrow kurkistaa jo M$:n ovelta ;/

33.8.2004 15:20

No ajettaan M$ konkurssiin onnistusko?

43.8.2004 18:48

Tämähän oli täysin odotettavissa.

Quote:
Ikävä kyllä, jos jokin yritys halutaan ajaa konkurssiin/alas, niin kyllä se vaan onnistuu.
Jos firma markkinoi ja myy tuotetta joka on (usa:n ja monen muun maan)lain vastainen, sen pitääkin mennä konkurssiin.

53.8.2004 19:48

Jos M$ haluttaisiin kummoon (tarkoittaen monien yrityksien yhteihanketta ja valtion tukea, niin eiköhän tuo onnistuisi.) Iso öljy-yhtiötkin kuten Venäjän Yukos on hyvä esimerkki tästä. Tuo että mikä on laitonta on taas niin kaksipiippuinen juttu... Yritykset haastavat jatkuvasti toisiaan oikeuteen, koska mielestään jokin rikkoo jotai lakia. Silti läheskään kaikki oikeusjutut eivät mene läpi, vaikka lakikirjan tekstin mukaan näin pitäisikin tapahtua. Nyt uusinpana tuo apple vs real-juttu. Totta kylläkin, että tämä oli odotettavissa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto