AfterDawn: IT-alan uutiset

Sisäänkirjautumisongelmat korjattu AfterDawnissa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.2.2004 20:52 Kommentteja (15)

Sisäänkirjautumisongelmat korjattu AfterDawnissa Olemme uudistaneet koko AfterDawn.com:ssa käytössä olleen sisäänkirjautumisen varmistamismetodin, joka aiemmin aiheutti ongelmia tiettyjen palveluntarjoajien yhteyksiä käytettäessä.
Uusi sisäänkirjautumisjärjestelmä vaikuttaisi ainakin käyttäjäpalautteen perusteella toimivan selkeästi aiempaa paremmin, tarjoten kuitenkin edelleen pelkkiin yksinkertaisiin cookie-tiedostoihin perustuvaa sisäänkirjautumista varmemman käyttäjän varmennuksen.

Edellinen Seuraava  

15 kommenttia

126.2.2004 15:44

En tiedä johtuuko tuosta uudesta metodista, mutta joudun koko ajan kirjoittamaan tunnukseni ja salasanani uudelleen kun kirtjoitan viestin. Enkä voi muokata omia viestejäni koska tunnus ei pysy kirjautuneena sisälle. Noin kuukausi sitten kaikki toimi vielä kuin ennenkin.

226.2.2004 16:02

Ihan samoja "ongelmia" myös mulla ja päivällä oli tosi vaikea päästä edes AD:iin.

326.2.2004 16:21

"Enkä voi muokata omia viestejäni koska tunnus ei pysy kirjautuneena sisälle." Sama homma minulla, on ollut jo pari päivää. En pysty muokkaamaan viestejäni.
PJKuona
mediatekniikan insinööri
http://koti.mbnet.fi/pjkuona/

426.2.2004 17:21
Varmint
Inactive

"Enkä voi muokata omia viestejäni koska tunnus ei pysy kirjautuneena sisälle." Sama homma täällä.

526.2.2004 18:04

ihan sama täällä...johtuneeko tuosta uuden ulkoasun sisäänajamisesta? Eikös se piakkoin pitäs muuttua?

626.2.2004 19:51

onneksi en ole ainoa niin toivottavasti vika saadaan korjattua.

726.2.2004 21:03

Prk.. Joo, tuo ongelma ilmeni forumeiden kautta sisäänkirjautuessa suomipuolella -- englanninkielisellä puolella kirjautuminen on keskitetty yhteen paikkaan, mutta suomipuolella vielä toistaiseksi kirjautua voi vähän joka paikasta, joka aiheuttaa omat ongelmansa. Nyt ainakin käsittääkseni tuon sisäänkirjautumisen pitäisi "pysyä", joten ilmoitelkaa joko tässä tai palautteen kautta jos ongelmia vielä ilmenee.


Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

826.2.2004 21:11

hm.. onko täällä ollut ongelmiakin? :D


"C makes it easy to shoot yourself in the foot; C++ makes it harder, but when you do, it blows away your whole leg."

- Bjarne Stroustrup

927.2.2004 7:47

Vielä pari paikkaa löytyi josta pystyi sisäänkirjautumaan (mm. uutiskommentointi), jotka eivät asettaneet uusia cookieita.


Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

1027.2.2004 8:32

itse ainakin joudun edelleen kirjoittamaan tunnukset uudelleen joka kerta kun viestin kirjoitan ja toi allekirjoitus ei myöskään pelaa, eikä viestin editointi. Pari päivää sitten kaikki pelas kivasti, mitään asetuksia en ole mennyt muuttamaan eli pitäisikö nyt höllätä jotain asetuksia vai mikäs tähän auttas?

1127.2.2004 8:47

mika: Olet tänään kokeillut? Ja minkä sivun kautta kirjaudut sisään -- se on vaikuttava tekijä tässä. Eli kirjaudutko sisään esim. forumeiden replysivun yhteydessä olevalla boxilla, jne. Miten systeemi pelaa, niin se iskee selaimeen kaksi keksiä, toisessa on käyttäjän ID ja toisessa random hash (joka arvotaan sisäänkirjautumisen yhteydessä ja talletetaan keksin lisäksi myös kantaan). Jokainen sivulataus sisäänkirjautumisen jälkeen vertaa onko kannassa ID + hashille paria ja jos ei ole, potkaistaan käyttäjä pihalle.


Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

1227.2.2004 8:52

Quote:
forumeiden replysivun yhteydessä olevalla boxilla
juuri tuolta, kuten aina ennenkin. Täytyypä koittaa tuon etusivun kautta seuraavaksi. Edit: just...eli nyt kun tuon etusivun kautta kirjautuu -> kaikki näyttäs toimivan ok. Täytyypä koittaa muistaa muuttaa tapoja :)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 27.2.2004 @ 08:57

Forumin säännöt, lue ennen kuin postaat:
http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/2717

Afterdawnin oppaat:
http://fin.afterdawn.com/artikkelit/

1327.2.2004 9:01

Ei tarvi muuttaa tapoja, minun täytyy vain korjata tuo kohta. v3:ssa sisäänkirjautuminen tulee tapahtumaan keskitetysti yhden ja ainoan sivun kautta, onneksi, muuten näiden muutosten tekeminen aiheuttaa juurikin tällaista sekasotkua :-)


Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

1427.2.2004 16:15

dRD: Eikö kannattaisi kirjoittaa sisäänkirjautumis -scripti yhteen tiedostoon ja include käskyllä lisätä se muille sivuille? Niin yhtä tiedostoa muokkaamalla voisi muokata kaikkien sisääkirjautumista. Tai no, ei tuokaan ilman ongelmia onnistuisi, jos vaikka eri sivuilla sen täytyisi olla hieman erinlainen. Uutta v3:sta odotellen...

1527.2.2004 17:12

Eza: Joo, noin se on, mutta neljässä paikassa sen täytyy olla erilainen, siksipä tuo sekoilu. Jajoo, v3 tulee.. uudet suomiforumit on jo valmiit :-)


Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto