AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawn t-paita -päivitys

Kirjoittaja Jari Ketola @ 1.7.2003 18:59 Kommentteja (7)

AfterDawn.com t-paidan ennakkoon tilanneille on lähetetty sähköpostia, jossa neuvotaan, kuinka tilaus vahvistetaan. Ennakkomaksun valinneille on toimitettu maksutiedot ja postiennakon maksutavaksi valinneille puolestaan ohjeet tilauksen vahvistamiseksi.
Mikäli et ole vastaanottanut sähköpostia, on sähköpostiosoitteesi ollut virheellinen, eikä tilaustasi voida toimittaa. Lähetä tässä tapauksessa tiedot tilauksestasi, sekä osoitteesi sähköpostitse osoitteeseen sales@afterdawn.com

Oman, taatusti katseita kääntävän paidan, voit tilata vaikka heti! Kaikkia paitoja ei olla myyty ennakkoon.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

11.7.2003 20:54

Eipä ole tullut mitään postia aiheeseen liittyen :( Pitää sitten tehdä homma uusix

21.7.2003 21:30

Jeps, tuli mailia ja pitää maksaa kunhan pääsee töihin tästä. (jos nyt ensin pääsis koisaamaan, kun tulee sähellettyä mysql:län kanssa.)

32.7.2003 5:37

Jep, postia tuli ja tänään menee maksuun.

42.7.2003 8:34

Sähköpostien lähetyksessä oli vikaa, joten kaikki eivät sittenkään vahvistustaan saaneet - ne lähetettiin nyt uusiksi. Mikäli ehdit tehdä jo uuden tilauksen, lähetä postia ylläolevaan osoitteeseen, niin poistetaan ylimääräiset. =) Pahoittelemme harmaita hiuksia.


Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com

52.7.2003 13:07

Toi sales@ osoite murskaantui minun blokki listaan. Onneksi katoin roskakoriin =)

63.7.2003 7:23
Adder_78
Inactive

Nyt on paita päällä... oujee ;o) Aikas nopea toimitus oli. Eilen maksoin ja paita tuli tänään. :o)

73.7.2003 8:52

Ensimmäiset paidat lähtivät tosiaan eilen ja tänään on taas lähdössä aimo nivaska tilauksia eteenpäin. Vahvistakaahan tilauksia ja tehkää uusia vikkelästi, niin saatte paitanne. Ensi viikon jälkeen tulee toimituksiin mahdollisesti katkos lomien johdosta, joten ei kannata suotta nukkua onnensa ohi. =)


Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto