AfterDawn: IT-alan uutiset

DVDXCopyn julkaisuajankohta lähestyy

Kirjoittaja Jari Ketola @ 4.11.2002 13:44

DVDXCopyn julkaisuajankohta lähestyy Paljon odotettu 321Studiosin kehittämä DVDXCopy on lähestulkoon valmis. Viimeisin ja mahdollisesti samalla viimeinen beta versio toimitettiin testaajille eilen. Ohjelman virallinen julkaisupäivä on perjantaina, 8. marraskuuta 2002.
Parin viime viikon aikana AfterDawn.com:in käyttäjät ovat auttaneet 321Studiosin kehittäjiä betatestauksessa. Kehitys onkin ollut todella nopeaa ja ohjelma tukee jo useimpia DVD-polttavia ja selviää erikoisemminkin koostetuista elokuvista.

DVDXCopyä käsittelevää keskustelua voit seurata osoitteessa:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/8552

Olemme avanneet virallisen DVDXCopy -foorumin osoitteessa:
DVDXCopy.afterdawn.com
Kaikki jatkokeskustelu DVDXCopyyn liittyen tulisi käydä siellä.

DVDXCopy on DVD-elokuvien varmuuskopiointiin suunniteltu ohjelma. Se tekee elokuvasta täydellisen kopion DVD-R/RW tai DVD+R/RW -levyille ja jakaa tarvittaessa DVD-9 -medialla olevan elokuvan kahteen osaan, jolloin se mahtuu 4.7GB -medialle.

Lisätietoja ohjelmasta löytyy osoitteesta DVDXCopy.com. Ohjelma maksaa 99 dollaria, mutta etukäteen ohjelman tilaaville 321Studios tarjoaa 20 dollarin alennuksen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto