AfterDawn: IT-alan uutiset

Toshiba tuo markkinoille 5GB Bluetooth-kovalevyn

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 15.10.2002 15:18

Japanilainen elektroniikkajätti Toshiba aikoo julkistaa huomenna alkavilla kuluttajaelektroniikkamessuilla Japanissa viiden gigatavun kovalevyn, joka toimii langattoman Bluetooth-yhteyden yli. Laite vaikuttaa loistavalta esim. taskussa säilytettävältä tietovarastolta PDA-laitteiden, Symbian-puhelinten tai kannettavien tietokoneiden käyttäjille.
Kovalevy pohjautuu Toshiban aiemmin tänä vuonna julkistamaan 1.8 tuuman kovalevytekniikkaan, johon on ympätty mukaan Bluetooth-lähetys ja -vastaanotto. Tällainen kovalevy yhdistettynä uusimpiin Intelin Xscale-prosessoria käyttäviin PocketPC-laitteisiin tarjoaa jo teoreettista pohdintaa vakavamman mahdollisuuden oikealle kannettavalle elokuvien katseluun tarkoitetulle laitteelle.

Kovalevy tulee myyntiin Japanissa marraskuun alussa ja maksaa noin 420 euroa. Ainakaan toistaiseksi Toshiballa ei ole aikeissa tuoda laitetta Euroopan markkinoille.

Lähteet:
Ananova
Yahoo!

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto