AfterDawn: IT-alan uutiset

Ilmaista, laillista musiikkia briteille viikon ajan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 3.10.2002 22:05 Kommentteja (2)

Ilmaista, laillista musiikkia briteille viikon ajan Musiikkiteollisuus on päättänyt kokeilla uudenlaista taktiikkaa kuluttajien käännyttämiseen takaisin maksaviksi asiakkaiksi ja on kerrankin tarjoamassa ainakin jotain sen suuntaista mistä keskivertokuluttaja voisi olla valmis maksamaankin. Eli Britanniassa on tänään avattu kampanja nimeltä DigitalDownloadDay, joka nimestään huolimatta kestää viikon.
Kampanjan aikana jokainen palveluun osallistuviin portaaleihin ja musiikkikauppoihin rekisteröityvä uusi käyttäjä saa ilmaiseksi käyttöönsä 500 "krediittiä", joilla voidaan joko streamata tai imuroida musiikkikappaleita. Lisäherkkuna imuroidut kappaleet voidaan polttaa myös CD-levylle audio-CD -muodossa.

Hurjinta on kuitenkin kampanjassa sen laajuus -- tarjolla on valikoimaa yli 6000 artistilta ja yli 100'000 kappaleen verran, mukaanluettuna lähestulkoon kaikki suurimmat nykyartistit. Palvelu on ainakin tänään ollut rajoitettu vain ja ainoastaan Iso-Britannian ja Irlannin käyttäjille ja palveluun rekisteröityminen vaatii jommassakummassa maassa laskutusosoitteella olevaa luotto- tai pankkikorttia. Kampanjan takana on OD2-niminen yhtiö, jonka perustajiin kuuluu mm. Peter Gabriel. Mukana oleviin portaaleihin kuuluvat mm. msn.co.uk, hmv.co.uk sekä tiscali.co.uk.

http://www.digitaldownloadday.com/

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

14.10.2002 6:21
verkkeli
Inactive

oishan tuo ihan kiva nähdä tulokset viikon ajalta, että kuinka monta kappaletta imuroitiin aiotkos dRD osallistua?

24.10.2002 8:55

Pitäähän tuota kokeilla, ilmoittelen kokemuksista jahka saan aikaiseksi (ja serverit ovat hieman jäähtyneet, freeserve oli ainakin eilen _täydellisesti_ solmussa).


Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto