AfterDawn: IT-alan uutiset

DivX-toisto PS2:lle -- tavallaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 17.9.2002 17:04

DivXNetworks ja BroadQ julkistivat tänään suurten fanfaarien säestämänä DivX-toisto-ohjelman Sonyn Playstation 2:lle, joka toistaa DivX:n lisäksi myös MPEG-1 ja MPEG-2 -videoita sekä MP3:sia.
Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta? Näinhän siinä kävi. QCast Tuner -nimellä kulkeva softa vaikuttaa todella herkulta PS2-omistajille, mutta speksisivun lukeminen -- speksit ovat todella ylimalkaiset -- paljastaa vähän enemmän todellisuutta. Speksien mukaan softa vaatii joko PC:n tai Macin toimiakseen ja se asennetaan sekä PC/Mac:iin että PS2:een. Ja tämän jälkeen PS2 kytketään kiinni tietokoneeseen Ethernet-liitännällä ja varsinaiset videot säilytetään PC:n kovalevyllä. Eli siis käytännössä PS2 korvaa TV-Outin PC:stä eikä mitään muuta. Halvemmaksi tulee kun ostaa pitkän piuhan TV-outtia varten kuin että kaivaa taskusta 50 dollaria softaan sekä verkkokaapelit ja lisäpalikat PS2:n ja PC:n välille. Turha kapistus.

Lisää aiheesta:
QCast speksit
DivXNetworksin lehdistötiedote

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto