AfterDawn: IT-alan uutiset

Viisi miljoonaa imuroitua ohjelmaa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 11.9.2002 22:36

Jälleen napsahti uusi miljoonaluku AfterDawn.com:ssa. Rikoimme juuri viiden miljoonan softaimuroinnin rajan. Tämä siis laskettuna AfterDawn.com:n synnystä lähtien eli vuoden 1999 kesäkuusta nykyhetkeen.
Viimeisin miljoona eli pyrähdys neljästä viiteen miljoonaan kesti tällä kertaa vain muutaman päivän päälle kaksi kuukautta. Tämän voi suhteuttaa myös siten, että keskimäärin ottaen palvelimeltamme imuroidaan yksi ohjelmatiedosto joka viides sekunti, kellon ympäri.

Kiitämme jälleen kerran kaikkia käyttäjiämme kasvustamme ja olemassaolostamme ja toivomme, että voimme laskea tukenne varaan myös tulevaisuudessa.

-Petteri Pyyny, webmaster
AfterDawn.com

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto