AfterDawn: IT-alan uutiset

Jälleen uusi kuukausiennätys AfterDawnille

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 1.9.2002 17:57 Kommentteja (2)

Haluaisimme kiittää jälleen kerran uskollisia käyttäjiämme uudesta ennätyskuukaudesta. Elokuussa 2002 AfterDawnin liikenne pomppasi jälleen kerran uusiin ennätyslukuihin, huolimatta lomasesongista, joka tavallisesti on aiheuttanut aina notkahdusta kävijämäärissä.
Elokuussa sivuillamme kävi (mukaanluettuna sekä englannin- että suomenkieliset sivumme eli AfterDawn.com, MP3Lizard.com, Dawnload.net sekä forumit) hieman yli 800'000 käyttäjää; sivulatauksia kertyi kuukauden aikana reilu 4'000'000kpl ja yksittäisiä vierailuja sivuillamme oli noin 1'250'000kpl. Rekisteröityneitä käyttäjiä oli sivuillamme viime kuun lopunna reilu 23'000kpl, joista suomalaisia noin 4'000. Suomenkielisillä sivuilla sivulatauksia kertyi yhteensä noin 700'000kpl, joka on varsin kunnioitettava luku Suomen mittakaavassa.

Sen kummempia horisematta -- ajattelimme vain, että osa käyttäjistämme voisi olla kiinnostuneita näistä luvuista jollain tavalla :-) -- suuri kiitos teille, käyttäjämme. Toivottavasti näemme teidät sivuillamme myös jatkossakin!

-Petteri Pyyny, webmaster
AfterDawn.com

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

12.9.2002 12:12
redhunt
Inactive

Minusta kävijämäärät kertovat sivujen tason olevan hyvän ja sisällön kiinnostavaa. Kiitokset siitä sivujen tekijöille että meillä surffaajilla riittää mielenkiintoisia juttuja luettavaksi jne..

23.9.2002 17:26

Hei Petteri - unohdit laskea vielä minun sivunlataukset ;). Kiitokset myös omasta puolestani. Lomasensonki meni tasaisesti eikä takavuosilta tuttua kesän laskukautta koettu. Hyvää syksyä 2002!


The old school is back. All hail the new http://BitBurners.com !

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto