AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft yhdistää XBoxin ja UltimateTV:n

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.6.2002 21:33 Kommentteja (5)

Red Herringin mukaan Microsoft on suunnittelemassa uuden XBox-version tuontia markkinoille vielä tämän vuoden aikana.
Uusi laite ei sisältäisi varsinaisesti muutoksia XBoxiin sellaisenaan, mutta yhdistäisi laitteen Microsoftin pahasti flopanneeseen yritykseen rynnistää räjähdysmäisesti kasvaneille PVR-markkinoille (Personal Video Recorder -- digitaalivideonauhuri, joka käyttää kovalevyä), jossa TiVo ja ReplayTV hallitsevat markkinoilla tiukasti. Käytännössä siis Microsoftin kuningasajatuksena on yhdistää kaksi, varsin keskinkertaista menestystä saavuttanutta tuotetta yhdeksi, toivottavasti paremmin menestyväksi kokonaisuudeksi. Vanha versio XBoxista tietysti pysyisi markkinoilla.

Lisäbonuksenahan Microsoftille on ideassa myös se, että UltimateTV:n käyttö pohjautuu vajaan kymmenen dollarin kuukausimaksuun, joka tarkoittaa siis säännöllistä sisääntulevaa kassavirtaa hieman tasoittamaan XBoxista syntyneitä valtavia tappioita.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

126.6.2002 1:49

Jos johki konsoliin tulis DivX/Xvid/mpg toisto ni olisin saman tien kaupassa, noihin tähän mennessä tullu mitään miks kannattais tollanen hommata.

226.6.2002 10:15
DJ_Blind
Inactive

Xboxiin on kehitetty DivX toistoa... Mutta se on vielä pahasti kesken. Mutta he ovat saaneet DivX leffan pyörimään Xboxilla, joskin ilman värejä ja ääntä. Mutta kehitys jatkuu. Kyllä XBox näyttää parin vuoden sisällä jyräävän PS2:sen.

326.6.2002 10:32

Quotest:
Kyllä XBox näyttää parin vuoden sisällä jyräävän PS2:sen.
Rohkenen epäillä, arvioiden mukaan tänä vuonna myydään 48 miljoonaa PS2:sta, 15 miljoonaa GameCubea ja 7 miljoonaa XBoxia. Tämä siis huolimatta jumalattomasta summasta, jonka MS on lappanut mainoskampanjoihin, jnejne. Ainakin täällä XBoxin mainokset pyörivät TV:ssä lähes rasittavuuteen asti.

426.6.2002 14:39
DJ_Blind
Inactive

Voin olla väärässäkin... Nooh tulevaisuus näyttää.

526.6.2002 14:51

Näillä näkymin pitäisi PS3:sen olevan valmis 2-3 vuoden sisällä..

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26.6.2002 @ 14:54

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto