AfterDawn: IT-alan uutiset

Kolme vuotta ja matka jatkuu...

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 10.6.2002 23:05 Kommentteja (6)

Ilman sen kummempia juhlintoja haluaisin kiittää kaikkia käyttäjiämme pitkästä ja mielenkiintoisesta matkasta, jonka olette meille tarjonneet. Tänään tuli täyteen tasan kolme vuotta siitä, kun avasimme AfterDawn.com:n julkiseen käyttöön.
Kolmessa vuodessa olemme ehtineet nähdä nettikuplan puhkeavan, satojen saittien katoavan verkosta, digitaalisen multimedian vallankumouksen ja vuosituhannen vaihteen. Kolme vuotta on kasvattanut pienestä ideastamme sivuston, jota käyttää yli kuusisataatuhatta käyttäjää joka kuukausi, palvellen yli kolme miljoonaa sivulatausta kuukausitasolla. Rekisteröityneitä käyttäjiä sivuillemme on kertynyt vuosien varrella liki 20'000kpl.

Kiitoksia jälleen kerran ja toivottavasti seuraavat kolme vuotta tulevat olemaan yhtä mielenkiintoiset kuin nyt päättyneet kolme vuotta.

-Petteri Pyyny, webmaster

Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

111.6.2002 4:55

Kylläpäs aika kuluu nopeasti, kun jo kolme vuotta on tämäkin systeemi ollut pystyssä :)

211.6.2002 7:00

Jooh, mukava nähdä että joku suomalainen site pysyy peleissä mukana. Itse taisin tämän / nämä harrastukset aloittaa ensiksi Doom9:n kautta, mutta aika äkkiä tulin tänne lukemaan forumeiden juttua. Sitten vain tuli kirjoiteltua omia neuvoja sun muuta. En ole muuten kauhean kauaa ollut "kirjoittaja", olen vain lueskellut juttuja suurella mielenkiinnolla. Miten muu porukka tänne on ajan saatossa eksynyt?

311.6.2002 12:33

Tänne oli helppo eksyä... kuukkelilla etsin DivX->DVD poltto-ohjeita ja se neuvo tänne. Ja olinhan mä afterdawnista kuullu pari vuotta sitten... ni sit tuli "jäätyä". -timo

411.6.2002 14:46

Minä "eksyin" tänne www.eDonkey2000.com:n kautta. Ja hyvä että "eksyin". Mielestäni paras suomenkielinen forumi täällä, missä voi tappaa aikaa :)

511.6.2002 16:48

Liikuttava puhe dRD, LOL Eihän tähän uskalla mitään löpistä kun KUNNIOITETTAVAT seniorit jauhaa;-) Alunperin minäkin tulin tänne tuossa joulun aikoihin myöskin DVD rippaus mielessä. Nykyään seuraan lähinnä audioon ja näihin uutisiin liittyvää keskustelua.

611.6.2002 16:55

Googlella tää löyty ,kun hain ohjeita dvd:n rippaukseen.Onnea dRD:lle ja afterdawn:lle ja toivottavasti homma jatkuu .........

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto