AfterDawn: IT-alan uutiset

Hollywood ehdottaa rajoituksia Yhdysvaltain DTV:hen

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 4.6.2002 21:27 Kommentteja (3)

Yhdysvallat, joka on yhtä pahasti lapsenkengissä digitaali-TV:n kanssa kuin mitä se on kännyköiden kanssa, on ottanut jälleen kerran valtavan harppauksen taaksepäin digi-TV:ssä. Hollywood, joka on toiminut suurimpana kantona kaskessa koko digi-TV -kehityksen suhteen, on luonut esityksen tekijänoikeuksien valvonnasta digi-TV -maailmassa.
Ehdotus, joka on syntynyt Broadcast Protection Discussion Group:n (jäseninä Hollywoodin studiot sekä joukko kulutuselektroniikkayrityksiä) aikaansaannoksena, esittää ns. broadcast-lipun mahdollistamista ohjelmiin. Jos ohjelmaan on koodattuna kyseinen "lippu", vastaanotin joutuisi ehdotuksen mukaan lisäämään digitaalisen vesileiman lähetykseen automaattisesti. Sama koskee digitaalisia videonauhureita, jne. Ja tätä vesileimattua videota voisi katsella jälkikäteen vain ko. laitteella, jolla lähetys alunperin vastaanotettiin.

Oletettavasti Hollywood ja MPAA eivät ole oppineet kolmessa vuodessa yhtään mitään. Jos systeemi nykyisenä fiaskona koskaan nousee jaloilleen, odotamme suurella mielenkiinnolla montako viikkoa menee ennenkuin salausmetodille ja digitaaliselle vesileimalle löytyy purkuohjelmat.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

14.6.2002 21:34

puhutaan kyllä päivistä eikä viikoista =D

25.6.2002 4:54

Digitaalisen viestinnän uranuurtaja tämä u.s.a

35.6.2002 9:34

USA on digitaalitekniikan Kenia... jopa Ranskassakin taitaa olla asiat paremmin. Nythan uusinta uutta on SMS viestit... :) 2-way pager ja cell phone yhdessa... WAU! Ainii... GPRS yrittaa tehra maihinnousua, mutta vanhojen verkkojen tekniikka ja valheellinen mainonta (tyyliin: jopa 144kbps!!!)yrittaa torpedoida sita tehokkaasti. -timo

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Snapin toimitusjohtaja – Snapchatin uudistuksiin on vain totuttava Snapin toimitusjohtaja – Snapchatin uudistuksiin on vain totuttava (22.2.2018 10:47)
Verkkopalveluihin ja sovelluksiin tehtävät ulkoasu- ja käyttökokemusmuutokset aiheuttavat aina närää ja tuskastusta vahojen käyttäjien keskuudessa, koska he joutuvat "opettelemaan" heille toimivaksi ....
Neflixin haastaja Viaplay kasvaa kovaa tahtia – Panostaa urheiluun ja omiin tuotantoihin Neflixin haastaja Viaplay kasvaa kovaa tahtia – Panostaa urheiluun ja omiin tuotantoihin (22.2.2018 10:09)
Netflixistä on vuoden 2012 lanseerauksen jälkeen muodostunut Suomen de facto -suoratoistopalvelu, mutta alalla kisailee katselevista silmäpareista moni muukin. Yksi kilpailijoista on Viaplay, ....
Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita (21.2.2018 22:37)
Facebook on kertonut tänään uudistuksista, joita se on tehnyt maailman toiseksi suosituimpaan viestisovellukseen. Kyseessä on tietysti WhatsAppin jälkeen Facebookin toiseksi suosituin viestikanava Messenger. ....
Uuden huippupiirin kykyjä esitellään virtuaalitodellisuuden avulla Uuden huippupiirin kykyjä esitellään virtuaalitodellisuuden avulla (21.2.2018 21:12)
Android-huippupuhelimista on vuosikausien ajan löytynyt lähes aina Qualcommin valmistama järjestelmäpiiri. Nämä Snapdragon-piirit pyrkivätkin vuosi toisensa jälkeen kulkemaan mobiiliteknologian ....
Netflix tilasi BoJack Horseman -tiimiltä uuden animaatiosarjan Netflix tilasi BoJack Horseman -tiimiltä uuden animaatiosarjan (21.2.2018 20:26)
Netflix kertoo, että se on tilannut uuden animaatiosarjan, jonka tulee tuottamaan tiimi, jonka käsialaa on Netflixin suosittu animaatio BoJack Horseman. Sarjan nimi on Bernie & Tuca ja siinä ....

Uutisarkisto