AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft laski Xboxin hintaa yhdysvalloissa

Kirjoittaja Jari Ketola @ 15.5.2002 20:46

Microsoft ilmoitti keskiviikkona laskevansa Xbox pelikonsolin hintaa Yhdysvalloissa 33 prosenttia, eli kahteen sataan dollariin. Vain kaksi päivää aikaisemmin Sony ilmoitti pudottavansa Playstation 2:n hinnan tuohon samaiseen kahteen sataan dollariin.
Microsoftin mukaan niin Euroopassa kuin Australiassakin piristynyt myynti kannusti laskemaan hintaa myös Yhdysvalloissa.

Kaikkien kolmen suosituimman konsolin, Gamecuben, Playstation 2:n sekä Xboxin hinta on nyt $200. Nintendo on ainakin toistaiseksi onnistunut pitämään päänsä kylmänä, eikä sillä ole aikomusta lähteä mukaan Sonyn ja Microsoftin hintakilpailuun. Nähtäväksi jää ilmoittaako yhtiö kuitenkin laskevansa konsolin hintaa tulevilla E3-messuilla.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto