AfterDawn: IT-alan uutiset

Star Wars II jo verkossa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 10.5.2002 21:26 Kommentteja (4)

Viikkoa ennen Yhdysvaltain elokuvaensi-iltaa, eräs tämän vuoden odotetuimmista elokuvista (ehkä LOTR II:n jälkeen?) eli Star Wars II: Attack of the clones, on löytänyt tiensä jo piraattilevitykseen Netin kautta.
Verkossa liikkuva VideoCD-versio (jos löydätte DivX-version, se on todennäköisesti tehty tästä kopiosta..) on ns. telesync-kopio eli kuvattu jalustalla varustetulla ammattilaistason digikameralla kankaalta ja äänet on vedetty suoraan lähdemateriaalista.

Elokuvan "verkkoensi-ilta" on jälleen todiste videopiratismin kasvusta ja nopeudesta, jolle MPAA ja muutkaan eivät mitään voi, eivät nyt eivätkä koskaan. Vastaavanlaisia tapauksia on historia täynnä, mutta nopeiden verkkoyhteyksien yleistyminen on tehnyt näistä aiemmin alaan vihkiytyneille tarkoitetuista piraattikopioista ns. "kaiken kansan huvia".

Hieman lisää piraattiversiosta sekä pari screenshottia löytyvät täältä.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

113.5.2002 12:31
mole87
Inactive

käyn kattoon kummiski leffassa sen... se muuten on totta että MPAA on aika kusessa piratismin kaa!

213.5.2002 12:42

mitä sä ny oikein selostat?

313.5.2002 14:04

chopper, mitäs sä itse selostat :) tuohan on aivan asiaa. Tuollaiset "hitti" leffat kannattaa katsoa kunnon elokuvateatterissa, eikä mitään surkea laatuista piraatti DivX:ää, jossa äänetkin on jostain "syvältä". Ja samalla tukee elokuvan tekijöitä, kun maksaa leffa lipun. Ja minun periaatteeni on, että tuen valmistajia joilta tulee hyvää "tavaraa".

413.5.2002 15:55

Eikun meinaan vaan kun on kissan kokoisilla kirjaimilla tuossa pääsivulla että star wars II on jo verkossa ja kaveri kertoo käyvänsä katsomassa leffassa, miten olenkaan voinut elää ilman tuota tietoa:)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto