AfterDawn: IT-alan uutiset

Rock SM-finaalissa 6 yhtyettä ja vuoden 1982 voittaja 22 pistepirkko

Kirjoittaja Jari Ketola @ 6.5.2002 11:31

Rock SM 2002 -finaaliin 10.5. Helsingin Nosturiin on yleisöäänestyksen perusteella päässyt 6 yhtyettä kilpailemaan vuoden 2002 rock kuninkuudesta. Finaaliin saakka selvisivät Holochaust (Helsinki), How much more (Kemi), Kayah (Seinäjoki), Käärmeenkantaja (Kontiolahti/Joensuu), The Grammers (Säkylä) ja Versio (Hyvinkää). Kilpailun vierailevana esiintyjänä nähdään 20 vuoden takainen voittaja 22 pistepirkko.
Kilpailu itsessään on ollut kolmivaiheinen jossa yli 800 ilmoittautuneen yhtyeen joukosta esivalintaraati valitsi demojen perusteella 30 yhtyettä välieriin, selvittää kilpailun järjestäjä Tommi Jokinen. Näistä yhtyeistä sai yleisö äänestää suosikkiaan finaaliin ja äänestyksen perusteella kyseiset yhtyeet ovat valittu. Finaalissa voittajan valitsee musiikin ja median edustajista koottu raati. Kilpailun viralliset sivut löytyvät osoitteesta www.soundmen.net/rock-sm2002

Tiedustelut sekä finaalin lehdistöakreditoinnit voi osoittaa osoitteeseen tommi.jokinen@soundmen.net tai GSM 040 707 1253/Tommi Jokinen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto