AfterDawn.com:n skiniosasto sulkeutuu

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 21.4.2002 18:24

Vain hetki sen jälkeen, kun jouduimme valitettavan tilanteen eteen parin suositun softamme suhteen (Streambox VCR ja TMPGEnc 12a), joudun jälleen ilmoittamaan ikävistä uutisista käyttäjillemme.
Olemme tarjonneet useisiin MP3-soittimiin ns. skinejä eli ulkoasun muutoksiin tarkoitettuja tiedostoja jo yli kolmen vuoden ajan sivuillamme. Nyt viimeisen muutaman kuukauden aikana olemme saaneet hyvinkin hyökkääviä ja lähestulkoon herjaavia viestejä tietyiltä skinien tekijöiltä sivustomme oikeudesta listata heidän tuotoksiaan.

Ihmettelemme suunnattomasti tämän purkauksen syytä, koska tekijät tarjoavat työnsä vapaasti levitettäväksi julkisilla sivustoilla ja jos me sivustona tarjoamme heidän tuotoksiaan noin 600'000:lle kuukausittaiselle käyttäjällemme ilmaiseksi ja silti tuoden esiin jokaisen skinin yhteydessä tekijän nimen, sähköpostiosoitteen sekä tekijän kotisivun osoitteen.

Olen suoraan sanottuna hyvin, hyvin väsynyt tällaisten viestien ja tunteenpurkausten sekä pahimmissa tapauksissa jopa laillisilla toimilla uhkailun suhteen ja olemme päättäneet sulkea huhtikuun lopulla AfterDawn.com:n skiniosion todennäköisesti lopullisesti.Emme ole haudanneet mahdollisuutta, että joskus tulevaisuudessa avaisimme skineihin erikoistuneen oman sivukokonaisuuden, mutta lähes 100% varmaa on se, että näin ei tule tapahtumaan ainakaan vuoden sisällä ja vielä varmempaa on se, että sivustoa ei tulla tarjoamaan suomenkielisenä.

Joten jos olette samaa mieltä asian kulusta, voitte ilmaista syvät "kiitoksenne" "skiniyhteisölle" ko. teemaan keskittyneillä sivustoilla. Mutta tässäpä tämä, AfterDawn.com:n omat viralliset skinit tulevat löytymään sivuiltamme jatkossakin jostain sopesta, mutta kaikki muu materiaali tullaan poistamaan kuukauden lopulla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto