AfterDawn: IT-alan uutiset

Rhapsodyn musiikkia saa polttaa CD:lle

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 16.4.2002 22:35

Listen.com ilmoitti eilen, että se aikoo lähiaikoina laajentaa Rhapsody-verkkomusiikkipalveluaan siten, että käyttäjät voisivat poltaa CD:lle tietyn määrän palvelusta löytyviä kappaleita kuukaudessa.
Valitettavasti palvelun laajennus kattaa ainakin aluksi vain Rhapsodyn klassisen musiikin valikoiman, joka tulee pääasiassa Naxos-levymerkiltä. Yhtiö on tosin ilmoittanut neuvottelevansa myös muiden levy-yhtiöiden kanssa tästä mahdollisuudesta.

Rhapsody tarjoaa musiikkia ainoana palveluna neljältä suurelta levymerkiltä -- vain Vivendi ei ole lisensoinut palvelulle musiikkivalikoimaansa. Rhapsodyn pahimmat kilpailijat, suurten levy-yhtiöiden omistamat MusicNet ja Pressplay, ovat CD-poltossa hyvin erimielisiä -- MusicNet ei salli CD-polttoa ollenkaan ja Pressplay vastaavasti tarjoaa Rhapsodyn tyylistä rajoitettua polttomahdollisuutta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto