AfterDawn: IT-alan uutiset

3-ulotteinen nanotekniikka mahdollistaa fyysisen kopiosuojauksen

Kirjoittaja Lasse Penttinen @ 30.3.2002 07:31

Hollantilainen Unicate BV on julkistanut fyysisen DVD, CD ja CD-ROM suojauksen ensimmäisen testivaiheen päättyneeksi.
Nanotekniikkaa hyödyntämällä voidaan levyihin painaa kolmiulotteinen ja uniikki 3DAS merkintä. Unicaten mukaan 3DAS merkintä pystytään lukemaan tavallisilla optisilla asemilla vain pienin ohjelmistotason muutoksi. 3DAS merkintää ei pysty kopioimaan, monistamaan, poistamaan tai muokkaamaan.

Testauksen seuraava vaihe on jo käynnistetty. Unicate tekee yhteistyötä asemavalmistajan kanssa, saadakseen toimivat sovellutukset esittelykäyttöön. Unicate tulee esittelemään suojausmenetelmäänsä elokuva-, musiikki- ja ohjelmistoteollisuudelle, sekä standardointi järjestöille.

Unicate.nl

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto