AfterDawn: IT-alan uutiset

Vetoomustuomioistuin: Liittovaltion tuomarin päätös oikea Napsterin jutussa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.3.2002 21:11

Yhdysvaltain vetoomustuomioistuin päätti tänään, varsin epäoleelliselta nykytilanteeseen nähden kuulostavassa päätöksessä, että heinäkuussa 2001 liittovaltion tuomarin Marilyn Patelin antama määräys Napsterin sulkemisesta siihen asti, että yhtiö pystyy suodattamaan sataprosenttisesti kaiken tekijänoikeuksia loukkaavan materiaalin, oli oikea.
Heinäkuussa päätöksen langetuksen jälkeen Napster valitti asiasta vetoomustuomioistuimeen, joka määräsi jutussa viivytyksen kunnes vetoomustuomioistuin saa oman päätöksensä asiaan ja antoi Napsterille luvan jatkaa toimintaansa tällä välin. Napster ei kylläkään koskaan enää tästä huolimatta palannut linjoille vanhassa muodossaan ja yhtiö on päätöksen jälkeen keskittynyt hiomaan laillista palveluaan kohti virallista avaamista.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto