AfterDawn: IT-alan uutiset

Real julkisti PocketPC-version RealONE:sta

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 18.3.2002 19:45

RealNetworks tuuppasi tänään lopullisesti jalkansa Microsoftin pyhälle maaperälle julkaisemalla jo aiemmin lupaillun PocketPC-version RealONE-soittimestaan. Aiemminhan Realin ohjelmisto oli saatavilla käsimikrojen käyttöjärjestelmistä ainoastaan Symbianille, joista tietysti kuuluisin esimerkki on Nokian 9210.
Julkistuksen yhteydessä Real ilmoitti myös kumppanuussopimuksesta Compaqin kanssa, jonka pohjalta kaikkiin Compaqin iPaq-taskumikroihin tulee mukaan RealONE. Nyt puuttuu enää Applen QuickTime kämmenmikroympäristöihin ja soppa on siirtynyt lopullisesti toiseen ulottuvuuteen aiemmista pöytäkonesodista.

RealONE Mobile

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto