AfterDawn: IT-alan uutiset

Real tähtää entistä enemmän mobiililaitteisiin

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 12.3.2002 21:10

RealNetworks kohdistaa yhä enemmän voimiaan mobiilimarkkinoille, kun PC-markkinoiden kasvu alkaa hidastumaan ja vastaavasti tulevat 3G-markkinat tulevat räjäyttämään multimediatarjonnan kannettaviin laitteisiin.
Real ilmoitti tänään, että se aikoo julkistaa "hyvin pian" PocketPC-version omasta RealONE-soittimestaan -- veto, joka on reipas kädenläpäytys suoraan Microsoftin kasvoille, joka on onnistunut hallitsemaan lähes suvereenisti kaikkea multimediatarjontaa PocketPC-ympäristössä.

Realin asema mobiilimaailmassa kasvoi myös askeleen verran, kun Nokia julkisti CEBIT-tapahtumassa sarjan uusia puhelimia, joista uudessa kommunikaattorissa, 9210i:ssä on korvattu aiempi Mobile RealPlayer uudella RealONE-soittimella. Samalla Nokia ilmoitti, että kaikkiin sen tuleviin Symbian- ja Series 60-pohjaisiin laitteisiin tulee automaattisesti RealONE mukaan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto