AfterDawn: IT-alan uutiset

Molemmat osapuolet aikovat hakea muutosta ehdotettuihin tekijänoikeusmaksuihin

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 10.3.2002 22:29

Molemmat pitkään jatkuneen kädenväännön osapuolet Yhdysvalloissa aikovat valittaa Yhdysvaltain Tekijänoikeustoimiston ehdottamista tekijänoikeusmaksuista verkkoradioille. RIAA (joka edustaa Yhdysvaltain levyteollisuutta) pitää ehdotettua maksutasoa liian alhaisena ja verkkoradiot vastaavasti pitävät ehdotettua tasoa toiminnan kannalta mahdottomana.
Tekijänoikeustoimisto ehdotti korvauksiksi $1.40/tunti/tuhat kuuntelijaa ns. "puhtaille" verkkoradioille ja $0.70/tunti/tuhat kuuntelijaa oikeille radioasemille, joiden lähetyksiä voi kuunnella myös verkosta. Kongressin päätöstä odotetaan toukokuun 20. päivä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto