AfterDawn: IT-alan uutiset

Noin puolen tunnin käyttökatkos palvelussa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 26.2.2002 15:14

Viimeisen parin viikon aikana palvelumme on tullut päivä päivältä hitaammaksi liikenteen kasvaessa lähes räjähdysmäisesti, mutta ongelmamme on ollut palvelimen optimoinnissa liikennettä vastaavaksi -- prosessori- ja muistinkulutus on ollut suhteellisen matalalla tasolla, joten pullonkaulaa on etsitty jo pari viikkoa intensiivisesti. Lopulta syyksi paljastui Apachen asetuksien säätely, joka näyttäisi auttaneen ainakin toistaiseksi. Ruuvailusta ja muista tekijöistä johtuen palvelussa esiintyi tänään noin kello 19 Suomen aikaa puolen tunnin käyttökatkos. Pahoittelemme tapahtunutta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto