AfterDawn: IT-alan uutiset

Listen.com lisensoi musiikkia AOL TimeWarnerilta

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.2.2002 16:28

Listen.com ilmoitti tänään solmineensa lisensointisopimuksen AOL TimeWarnerin kanssa ja nousseensa tällä vedolla verkkomusiikkipalveluiden kärkeen materiaalin määrässä mitattuna. Listen.com on nyt ainoa verkkomusiikkipalvelu, joka tarjoaa musiikkia neljältä suurelta levymerkiltä (suuriksi levymerkeiksi lasketaan kaikkiaan viisi yhtiötä; Sony, Vivendi, AOL TimeWarner, BMG ja EMI), kun kilpailevat suurten levy-yhtiöiden omistamat palvelut Pressplay ja MusicNet tarjoavat kumpikin musiikkia kolmelta suurelta levymerkiltä. Brittiläinen talousahdingossa painiva EMI on edelleenkin ainoa levymerkeistä, joka on lisensoinut musiikkia kaikille kolmelle palvelulle.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto