AfterDawn: IT-alan uutiset

Yli kaksi miljoonaa imuroitua softaa!

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.1.2002 07:56

Tänään noin kello 11 aamulla sivuiltamme imuroitiin 2000000:s ohjelma. Ohjelma, joka sai kyseisen kunnian, oli PowerDVD XP v4.0.
Tällä kertaa hyppäys miljoonasta imuroidusta softasta kahteen miljoonaan imuroituun softaan kesti vain 5kk ja 18pv, mikä on uskomaton suoritus. Ja vielä uskomattomammalta tuntuu se, että logien pohjalta arvioimme, että kolmas miljoonas imurointi napsahtaa tiskiin loppukevään aikana, joten tahti sen kuin kiihtyy.

Haluamme kiittää kaikkia käyttäjiämme siitä valtavasta tuesta, palautteesta ja suosiosta mitä olemme saavuttaneet kuluneiden lähes kolmen vuoden aikana ja lupaamme jatkaa hommia samaan tahtiin myös jatkossa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto