AfterDawn: IT-alan uutiset

Ensimmäinen kaupallinen versio TMPGEncistä tammikuussa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 29.12.2001 09:50

Varmaankin maailman suosituin MPEG-1/2 -videon pakkausohjelma, TMPGEnc, julkaistaan vihdoinkin myös kaupallisena versiona tammikuussa 2002. Vanha ainoa versio vaihtuu nimeltään TMPGEnc Basiciksi ja sen ominaisuudet pysyvät suurinpiirtein entisellään -- ainoa merkittävä ero tulee olemaan MPEG-2 -pakkauksen bitrateihin tuleva rajoitus (perusversio pystyy tämän jälkeen vain 15megabittiin/sekunti).
Lisäksi Pegasys ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että se aikoo julkaista myös TMPGEnc Server-version myöhemmin ensi vuonna, joka tarjoaa mm. tuen useammalle kuin kahdelle prosessorille, tuen 20-pass -pakkaukselle, komentoriviominaisuudet, jne..

TMPGEnc Plus -versio tulee maksamaan 4800 jeniä eli noin 41 euroa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto