AfterDawn: IT-alan uutiset

Real ilmoitti yhteistyöstä mm. Soneran kanssa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 10.12.2001 19:06

RealNetworks on kääntämässä katsettaan kohti tulevaisuuden 3G-matkaverkkoja ja on ottanut askelia kohti mobiilimaailmaa pitkin vuotta, mm. julkistamalla Nokian 9210:lle oman RealPlayerin alkuvuodesta.
Tänään Real ilmoitti aloittaneensa käytännön testit 2.5G-verkoissa neljän eri operaattorin kanssa testatakseen RealSystem iQ-välitysteknologiaansa, jonka avulla verkoissa voidaan jaella audio- ja videodataa. Realin päämääränä ei ole testeillä avata mitään varsinaista palvelua 2.5G-verkkoihin vaan testit ainakin alustavasti keskittyvät puhtaasti teknologian hiomiseen tulevia 3G-verkkoja varten.

Realin kanssa yhteistyötä tekevät AT&T Wireless, Sonera, Telefonica ja StarHub.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto