AfterDawn: IT-alan uutiset

EMI lisensoi musiikkivideoitaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 27.11.2001 19:25

Brittiläinen EMI on ilmoittanut lisensoineensa musiikkivideoitaan niin ikään brittiläiselle Newsplayer Groupille. Newsplayer Group aikoo käyttää musiikkivideoita ensi vuonna avattavassa kuukausimaksuihin pohjautuvassa videopalvelussaan nimeltä VideoTV (osoite on video.tv).
Sopimuksen kesto on viisi vuotta ja sen taloudellista arvoa ei ole julkaistu. Samalla EMI:stä tulee VideoTV-palvelun vähemmistöosakas. EMI on ollut selkeästi ahkerin lisensoija viidestä suuresta levy-yhtiöstä -- yritys oli ensimmäinen viidestä, joka lisensoi musiikkivalikoimansa molempiin tuleviin musiikkipalveluihin, MusicNetiin sekä Pressplayhyn.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto