AfterDawn: IT-alan uutiset

Roxio ja Virgin Records tarjoavat Lenny Kravitzin uuden videon verkossa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 18.10.2001 13:47

Virgin Records ja Roxio (Adaptecista irronnut yhtiö, joka kehittää Easy CD Creator-ohjelmaa) tarjoavat käyttäjille ilmaiseksi Lenny Kravitzin uutta videota Viacomin omistamien VH1.com- ja MTV.com-sivustojen kautta. Halutessaan imuroida videon, käyttäjän täytyy antaa sähköpostiosoitteensa ja USAlaisten lisäksi postikoodinsa. Video on pakattu ja suojattu Microsoftin Windows Media -formaatilla ja -tekijänoikeushallintajärjestelmällä ja videon imuroinnin jälkeen käyttäjä voi katsoa videota 30 päivää. Lisäksi käyttäjä voi halutessaan polttaa videon CD:lle, mikäli hän omistaa Roxion CD-poltto-ohjelman, muutoin video "katoaa" käytöstä tuon 30 päivän jälkeen. Videon voi kopioida myös muille käyttäjille, mutta heidänkin tulee rekisteröityä mikäli he haluavat katsoa videota ja samat 30pv rajoitukset koskevat myös heitä.
Virgin aikoo käyttää kampanjan aikana kerätyt sähköpostiosoitteet Lenny Kravitzin uuden kiertueen promoamiseen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto