AfterDawn: IT-alan uutiset

AOL laajentaa musiikkivalikoimaansa verkossa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 23.7.2001 09:52

Mediajätti AOL TimeWarner julkistaa tänään kaksi uutta musiikkipalvelua Plug-In -konferensissa. Uudet palvelut kantavat nimiä Artist Discovery Network ja Radio@AOL.
Artist Discovery Network hyökkää MP3.com:n ja Vitaminicin perusmarkkinoille tarjoten materiaalia itsenäisiltä ja uusilta artisteilta. Väistämättä epäluuloisuus kuitenkin herää artistien puolueettomuudesta levy-yhtiön omistamassa promootiopalvelussa -- vahva kutina on, että "featured" -artistit ovat Warner Musicin uusia kykyjä.

Radio@AOL kokoaa siipiensä alle AOL:n toisesta radiopalvelusta, Spinner.com:sta, 45 suosituinta radiokanavaa ja lyö päälle vielä kasan uusia kanavia. Kyseinen palvelu on sitten saatavilla vain AOL:n käyttäjille ja se tullaan paketoimaan mukaan syksyllä julkaistavaan AOL 7.0 -liittymäpakettiin.

Media Metrixin tuoreiden tilastojen mukaan AOL Music oli verkon suosituin musiikkisivusto/-kokonaisuus kesäkuussa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto