AfterDawn: IT-alan uutiset

CenterSpan keräsi $1M sijoittajilta

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 29.6.2001 21:34

CenterSpan Communications nosti meneillään olevan rahoituskierroksensa kokonaispotin 6,4 miljoonaan dollariin kun se tänään ilmoitti saaneensa lisärahoitusta miljoonan dollarin edestä. Yhtiö ei ole julkaissut tietoja sijoittajista.
CenterSpan on Scour Exchangen nykyinen omistaja ja samalla yhtiö, jota pidetään yhtenä todennäköisimmistä valtauskohteista. Erityisesti valtaushuhujen yhteydessä on mainittu Microsoft, joka on jo viimeisen vuoden ajan yrittänyt saada itseään digitaalisen median jakelubisnekseen sisään, mutta on törmännyt hyvin usein levy-yhtiöiden epäluuloihin yhtiön motiiveista (pelot, jotka sinänsä vaikuttavat hyvin perustelluilta, kun tutkii hieman historiaa).

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto