AfterDawn: IT-alan uutiset

Tuomari torjui vaatimukset Aimsterin kanteiden hylkäämisestä

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 26.6.2001 22:01

Tuomari Lawrence Kahn tyrmäsi levy-yhtiöiden ja RIAA:n pyynnön niitä vastaan nostetun jutun hylkäämisestä. Kyseessä on Aimsterin nostama kanne RIAA:ta ja 17 musiikkiteollisuuden yritystä vastaan. Kanteen tarkoituksena on saada oikeuden päätös siitä, että Aimster ei riko tekijänoikeuksia salliessaan käyttäjien levittää tiedostoja Aimsterin P2P-ohjelmiston kautta.
Samalla tuomari päätti myös siitä, että juttu pysyy Albanyssä (New Yorkin osavaltion pääkaupunki) eikä sitä siirretä Manhattanille, jossa levy-yhtiöillä ja RIAA:lla on vireillä päinvastainen kanne Aimsteria vastaan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto