AfterDawn: IT-alan uutiset

Valitustuomioistuin kieltäytyi kuulemasta Napsteria

Kirjoittaja Jari Ketola @ 25.6.2001 22:43

Yhdysvaltain valitustuomioistuin kieltäytyi kuulemasta Napsterin valitusta sille helmikuussa langetetusta tuomiosta. Tuomion mukaanhan Napsterin on täytynyt suodattaa palvelustaan tekijänoikeutta rikkovia musiikkikappaleita. Napster halusi kyseenalaistaa tuomion ja samalla pyytää valitustuomioistuimelta uudelleenharkintaa syytteeseen, jonka mukaan Napsteria voidaan pitää osallisena tekijänoikeusrikkomukseen.
Asiantuntijoiden mukaan Napsterin valitus oli kaukaa haettu, eikä sen läpimenemistä pidetty todennäköisenä. Seuraava oikeusaste, johon Napster voi valittaa, on yhdysvaltain korkein oikeus.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto