AfterDawn: IT-alan uutiset

Palvelimen vaihto -- ajatuksia ja huomioita

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 19.6.2001 17:12

Nyt varsinaisesta uudelle palvelilmelle siirtymisestä on kulunut jo muutama päivä -- siirron jälkeinen aika on ollut kiireistä korjatessa siirrosta johtuneita bugeja palvelussa. Haluaisin käydä hieman läpi tätä listaa:
-sähköpostiosoitteet; rakas entinen ISP:mme katkaisi sopimuksesta huolimatta sähköpostimme viime viikolla (kuten koko muunkin systeemin) noin 16 tunniksi, jona aikana lähetetty posti ei tullut perille, eikä koskaan tulekaan. Joten jos mailasit tuolloin jotain tähdellistä, mailaa uudestaan.

-palautelomake - unohdimme täysin, että palautelomakkeessa on koodattuna sisäisesti vanhan sähköpostipalvelimemme osoite. Eli saimme tämän bugin teurastettua vasta tänään -- viime viikon keskiviikon ja tämän päivän välillä lähetetty palaute palautelomakkeellamme ei ole tullut perille, eikä koskaan tule. Eli lähetä asiasi uudelleen, kiitos.

-bändien sähköpostiosoitteet; osalla vanhimmista bändijäsenistämme on ollut käytössä @afterdawn.com -muotoa oleva sähköpostiosoite. Valitettavasti olemme joutuneet lopettamaan kyseisen palvelun myös vanhojen tunnusten osalta, joten nämä artisti@afterdawn.com -osoitteet eivät enää toimi (eivät ole toimineet viime viikon torstaista).

Mikäli eteen tulee jotain muuta outoa, olkaa hyvä ja lähettäkää rohkeasti palautetta (joo, se palautelomake toimii nyt :-).

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto