AfterDawn: IT-alan uutiset

MediaBay vaatii oikeuden päätöstä Napsteria vastaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 31.5.2001 22:55

MediaBay on jättänyt valituksen San Fransiscon tuomioistuimelle Napsteria vastaan syyttäen yhtiötä tekijänoikeuksiensa rikkomisesta sekä epäreilusta kilpailusta. Okei - ensimmäinen kysymys joka asiasta varmastikin herää on, että "mikä (rumasana) on MediaBay?!". Noh, kyseinen firma myy verkossa wanhoja amerikkalaisia radio-ohjelmia digitaalimuodossa :-) Ei varsin laajan yleisön putiikkin, voisi kuvitella.
Mutta kuten kaikkien, pitäähän radio-ohjelmia myyvänkin saitin elää -- ja kun ko. yritys omistaa tekijänoikeudet noihin radio-ohjelmiin ja joku sekopää niitä Napsterin kautta levittää, niin siitähän on vain yksi looginen seuraus -> oikeuteen.

MediaBay vaatii oikeusistuinta määräämään, että Napster poistaa kaikki yhtiön tekijänoikeuksien alaiset kappaleet palvelustaan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto