AfterDawn: IT-alan uutiset

MP3.com alkaa myymään nettilevyjä

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 11.5.2001 22:21

MP3.com avasi tällä viikolla palvelun jossa sen artistit voivat myydä MP3.com:n käyttäjille kokonaisia albumeitaan pelkästään digitaalisessa muodossa. Käytännössä käyttäjä siis ostaa kokonaisen albumin verran MP3:sia, jotka sijoitetaan käyttäjän My.MP3.com -lokeroon, josta käyttäjä sitten voi kuunnella niitä missä tahansa ollessaan.
Levyjen hinnat voi kukin artisti asettaa itse haluamalleen tasolle, kuitenkin ollen välillä 3,99 ja 30 dollaria (noin 25mk - 185mk). Varsinaisestihan palvelussa ei ole mitään uutta -- MP3.com vain myy imuroitavia MP3:sia, jotka käyttäjä omalle levylleen lataamisen sijaan tallettaa verkkolevylle.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto