AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi kuukauden artisti: Mukelo

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 13.3.2001 11:22

Ihan vain muistutuksena niille, jotka eivät ole linkkiä etusivulla nähneet -- AfterDawn.com:n "Kuukauden artisti" (valinta joka joskus kestää parikin kuukautta, riippuen hieman allekirjoittaneiden nappausprosentista ;-) on tässä kuussa Mukelo.
Copy/pastea kehiin pääsivultamme:

"Mukelo on suomalainen muusikko, jonka musiikkiin ovat vaikuttaneet vahvasti muinaiset C=64 ja Amiga-scenejen aikaiset kappaleet. Hän on tehnyt musiikkia nyt kahdeksan vuoden ajan ja tyylillisesti hänen musiikkinsa vaihtelee mielenkiintoisesti."

Mukelon sivuille pääsette tällä osoitteella:

http://music.mp3lizard.com/mukelo/

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto