AfterDawn: IT-alan uutiset

Oikeus määräsi Napsterin poistamaan kaikki laittomat kappaleet

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 6.3.2001 14:28

RIAA:n edustaja ilmoitti tänään, että RIAA oli eilen illalla saanut kauan odottamansa päätöksen Yhdysvaltain vetoomustuomioistuimelta, jossa tuomioistuin määräsi Napsterin poistamaan kaikki kappaleet, joiden tekijänoikeudet kuuluvat oikeusjutussa mukana oleville neljälle isolle levy-yhtiölle, palvelimiltaan välittömästi.
Käytännössä homma toimii niin, että levy-yhtiöiden (kaikki muut isot levymerkit paitsi BMG) tulee toimittaa Napsterille listat kappaleista ja artisteista, jotka kuuluvat ao. levymerkkien alle ja tämän listan pohjalta Napsterin tulee suodattaa kappaleet pois järjestelmästään.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto