AfterDawn: IT-alan uutiset

Amazon tarjoaa ilmaisia biisejä

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.2.2001 17:36 Kommentteja (1)

Amazon, maailman suurin verkkokauppa, tarjoaa nyt sivuillaan myös ilmaista musiikkia imuroitavaksi. Tietysti tämän tempauksen tarkoituksena on myydä kyseisten artistien levyjä enemmän Amazonin kautta, mutta jutussa on myös toinen pointti.
Amazon tarjoaa myös tuntemattomien, ns. indie-bändien, musiikkia sivujensa kautta ja näille indie-bändeille käyttäjät voivat lahjoittaa tippejä halutessaan Amazonin kautta -- Amazon tietysti nappaa näistäkin 30% itselleen, mutta ajatus on silti mielenkiintoinen huomioonottaen Amazonin valtavan käyttäjämäärän.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

118.11.2009 14:33
toubi9
Vahvistamaton

Haluaisin mikäli se on mahdollista,ilmaisia biisejä,elokuvia,ynnä muuta lapselleni ja juuri tällä sivustolla on oikein miellyttäviä juttuja.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto